BiP Napisano Maj 25, 2023 Autor Share Napisano Maj 25, 2023 Właśnie widziałem nowy zwiastun kinowej wersji tego serialu i wygląda epicko. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 29, 2023 Autor Share Napisano Maj 29, 2023 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 3, 2023 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2023 Nowa piosenka z kinowej wersji... Film wygląda mega dobrze i choć nie wiem, czy pójdę na niego do kina, to jednak na 100% kupię go na DVD, jak tylko wyjdzie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2023 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2023 Spoiler Nowa piosenka z filmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 8, 2023 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2023 No właśnie wróciłem z tego filmu i powiem, że dobrze czułem że będzie to hit... Animacja na wysokim poziomie, fabuła trzyma się kupy i jest zapowiedź kontynuacji, a do tego mix piosenek. Mój numer jeden na liście filmów na DVD do kupienia obecnie. Ps była też zapowiedź kolejnego filmu z serii "Psi patrol" z super mocami @Cipher 618 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 9, 2023 Share Napisano Wrzesień 9, 2023 22 godziny temu, BiP napisał: Ps była też zapowiedź kolejnego filmu z serii "Psi patrol" z super mocami @Cipher 618 Wiem, widziałem zwiastun. Premiera jakoś w tym miesiącu Zapowiada się całkiem nieźle, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2023 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2023 8 godzin temu, Cipher 618 napisał: Wiem, widziałem zwiastun. Premiera jakoś w tym miesiącu Zapowiada się całkiem nieźle, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. No fabuły nie jestem w stanie ocenić ze zwiastuna, ale widać że to kontynuacja poprzedniego filmu, bo pojawia się też ta jamniczka Liberty, a sam film będzie minimum tej samej jakości co poprzedni, co jest plusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się