Fayer Storm 26 Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Witam was bardzo serdecznie w tym nowym temacie. Tutaj będziecie mogli dzielić się z innymi piosenkami country których ostatnio słuchaliście. A jeżeli nie znaleźliście takich to też mogą być o rodzinie. A i proszę trzymać się tych wytycznych. Bo nie chce kłótni z opiekunem działu Vinyl i Octavi. AJ: Bo wiecie kochani chciałabym żeby wam tu dobrze mijał czas. Więc pomyślałam że trochę muzyki się przyda. A nie ma lepszego rodzaju jak dobre country. A i to nie koniec najlepsze piosenki według waszego uznania trafią na jabłkową listę przebojów. Skoro już przeszliśmy już formalności to pora ruszyć z kopyta i jazda yyyha 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) Nie wiem czy to się zalicza... :/ Spoiler Jak coś usunę :3 Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Anoax 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 22 minuty temu, Anoax napisał: Nie wiem czy to się zalicza... :/ Odkryj ukrytą treść Jak coś usunę :3 Uwielbiam ten remix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Bertram Quist napisał: Uwielbiam ten remix Pssst! to jest parę remixów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Anoax napisał: Pssst! to jest parę remixów xD Chodziło o ten pierwszy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Bertram Quist napisał: Chodziło o ten pierwszy XD A ok xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) @Anoax ten pierwszy remix u góry bo nawet może być. Ale resztę usuń nie że nie lubię ale starajcie się szukać country lub coś związanego z rodziną jak mówiłem. A jak w ostateczności to może być o appljack ale max 1 ale potem coś z tych tematów o których wspominałem. A jak chcecie więcej piosenek z appljack to też już nie country ale od biedy o kowbojach czy o dzikim zachodzie. A teraz trochę dla luzu pioseneczka Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Fayer Storm 26 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Coś tu za słodko. Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Chyba się zalicza Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Sierpień 7, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2017 (edytowany) Dobra koniec tej ciszy nocnej. Pora rozbujać tą stodołę. Niechaj parkiet płonie od tupotu teksańskich butów. Więc icha. Dobra myślicie że jak country to do ameryki dzwonić. A to błąd nie doceniać iinych. Więc przedstawiam gang Marcela. Dobra teraz z ameryki. Bo przyznajmy szczerze trzeba też wrócić do klasyku panowie. A jak komuś się nie podoba to mogę usunąć przed ostatnie wideo.Jak komuś to przeszkadza. A teraz czas na western. Tam gdzie bez rewolwera nie jak się obejść. Edytowano Sierpień 26, 2017 przez Fayer Storm 26 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 30, 2017 Share Napisano Październik 30, 2017 Zawsze mi się kojarzy z rodziną Apple. Ta piosenka jest po prostu wspaniała. Tak bardzo przywodzi mi na myśl Boba Dylana, że aż szok. Polecam każdemu, kto lubi takie klimaty~^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts