BiP Napisano Wrzesień 3, 2017 Share Napisano Wrzesień 3, 2017 A co powiecie o tym serialu? Jeden z ciekawszych jakie pamiętam z lat 90 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 Kapitan planeta... pamiętam go tak piąte przez dziesiąte. Najbardziej bawił mnie rytuał jego przywołania. Z dawnych kreskówek, o których ludzie pewnie jeszcze pamiętają, ale już praktycznie nic się nie słyszy to najlepiej kojarzę w tej chwili "Laboratorium Dextera" Chodzi mi jeszcze po głowie bajka tylko za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułu ani o czym była. Chodziło tam o to, że ludzie zostali zaatakowaniu przez obcych podobnych do goblinów co się przyczepiali do głów i kontrolowali ofiary i był jakiś bohater w prochowcu jak strażnik teksasu i z nimi walczył. Tyle pamiętam i kiedyś to szukałem, ale ze skutkiem wiadomym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 (edytowany) The raccoons: Spoiler Złote miasta: - jedna z lepszych intro piosenek ever Spoiler Chyba najstarsza bajka jaką pamiętam że oglądałem: - Super Ted - tutaj odcinek z cmentarzyskiem słoni, za dzieciaka (jak miałem 3-4 lata) bałem się tego odcinka Spoiler Domel - biały samolot: Spoiler Denver: Spoiler Motomyszy z marsa: Spoiler Edytowano Sierpień 20, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2018 Share Napisano Sierpień 21, 2018 6 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Laboratorium Dextera Leci codziennie na Disney Channel ok 21 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 22, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2018 Właśnie ostatnio dzięki MLP przypomniała mi się ta bajka dosyć zapomniana Spoiler Kojarzy to ktoś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2018 Share Napisano Grudzień 22, 2018 58 minut temu, Zandetsu napisał: Kojarzy to ktoś Ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 23, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2018 @BiPto pewnie kojarzysz tą bajkę czego uczyła i o czym była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Grudzień 23, 2018 Share Napisano Grudzień 23, 2018 (edytowany) @Zandetsu ja też kojarzę, kilka odcinków widziałam Edytowano Grudzień 23, 2018 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 23, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2018 czyli widać że kreskówka nie do końca zapomnienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teansi Napisano Maj 28, 2020 Share Napisano Maj 28, 2020 A pamięta ktoś z Was Pifa i Herkulesa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 28, 2020 Share Napisano Maj 28, 2020 1 godzinę temu, Teansi napisał: A pamięta ktoś z Was Pifa i Herkulesa? Ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts