666_toczownik_666 Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Cześć, Nazywam się Janek i mam 18 lat. Kucyki poznałem jeszcze w podstawówce, gdy młodsza siostra oglądała mini mini i szybko się w to wkręciłem. Kiedy miałem 13 lat odkryłem istnienie fandomu, lecz do rozmów o kucykach wystarczało mi dwóch kolegów z klasy (jeden z nich został przeze mnie zaznajomiony z serialem). Po jakichś dwóch latach mi przeszło i do kucyków powróciłem w czerwcu dzięki namowie koleżanki. Ponieważ nie już w moim otoczeniu żadnych bronych, zacząłem szperać w internecie i odkryłem niesamowitość fandomu. Wiem, że to niepopularne, ale lubię Starlight Glimmer. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 11 minut temu, jasiulo napisał: Wiem, że to niepopularne, ale lubię Starlight Glimmer. Hej, już Cię lubie za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Standardowo kilka pytań: -Ulubiona postać z mane 6 -Ulubiona postac nie z mane 6 -Słuchasz jakieś muzyki ? -Z jakiego miasta jesteś ? Jakbyś chciał się o coś spytać, dowiedzieć się czegoś lub po prostu pogadać to pisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Supp Też mam na imię Janek, i bardzo lubię Starlight Glimmer Miałem podobną historię z fandomem co ty, że poznałem go bardzo dawno temu, ale dołączyłem niedawno. Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Lipiec 29, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2017 Z Mane 6 kiedyś kochałem Pinkie, ale teraz wolę Twilight. Spoza Mane 6 Starlight Glimmer a zaraz po niej Discord. Słucham głownie metalu, szczególnie power i folk, chociaż ostatnio zainteresowałem się blackiem. Mój ulubiony zespół to Blind Guardian a z twórców fandomowych kocham Secret Metala i The L-Traina. Z miasta Łodzi się pochodzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Lipiec 29, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2017 Cytat Jakbyś chciał się o coś spytać, dowiedzieć się czegoś lub po prostu pogadać to pisz @Bertram QuistCo robię nie tak, że mam tylko emotki z FS? I nie do końca ogarniam cytowanie. Tak się to robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 (edytowany) Dobry wieczór! Sympatia do Starlight wcale nie jest taką rzadkością U mnie na przykład stoi bardzo wysoko w hierarchii. Trochę wyprzedzę Bertrama - Kiedy dodajesz emotkę, w prawym górnym rogu masz do wyboru kategorię. Musisz zmienić na "kucykowe" Edit: @Bertram Quist nick poprawiony, wybacz Edytowano Lipiec 29, 2017 przez Cluvr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 (edytowany) 29 minut temu, jasiulo napisał: @Bertram QuistCo robię nie tak, że mam tylko emotki z FS? I nie do końca ogarniam cytowanie. Tak się to robi? Tak jak wspomniał kolega @Cluvr (przy okazji przekręcając mój nick) gdy piszesz wiadomość klikając emotikony musisz wybrać kategorię "kucykowe" wtedy miżesz sobie wybrać kucykowe emotikony. Jeśli chodzi o cytowanie to robisz to dobrze Edytowano Lipiec 29, 2017 przez Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj :3 Miłego pobytu na forum i dużo przyjaciół~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Cześć :3 Starlight Glimmer także zajmuje miejsce na liście moich ulubionych klaczy. Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się