666_toczownik_666 Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Kiedy piszę na komórce, oznaczenia są traktowane jak zwykły tekst. Używam IE na Windows Phone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bremsojn Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 (edytowany) Spróbuj w aplikacji Tapatalk. Potem kliknij edytuj na post i tam możesz znaczniki modyfikować Edytowano Sierpień 1, 2017 przez bremsojn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Nie ma na mój system. Trudno, jakoś dam radę bez tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Brzmi jak problem z przeglądarką. Tagowanie użyszkodników na androidowym Chrome lekko laguje, ale działa normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bremsojn Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Spróbuj Tapatalk Classic. Napewno to będzie działać https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/tapatalk-classic/9wzdncrfhwnl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) @Decaded Pozwolę sobie wezwać ^^ Problem istnieje również na moim laptopku. Spoiler Czasami zadziała, czasami muszę edytować post i wpisywać jeszcze raz, a i tak koniec końców "link" do profilu użytkownika sobie zgaśnie po jakimś czasie Do tego linki grafik nie chcą się automatycznie zmieniać w grafikę tylko za każdym razem muszę używać opcji "wstaw inne media" . Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Mam podobnie : Spoiler Nie chce się przekształcić, chyba że inni userzy widzą, że są przekształcone i ja mam problem jakiś z forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Potwierdzam, mam podobnie. Jak włączam jakiś post z oznaczeniem kogoś to przez milisekundę oznaczenie jest żółte, ale potem staje się zwykłym tekstem. Śmiem sądzić, że wyświetlanie nie działa, ale same oznaczenia już tak. Pozwolę sobie użyć emotki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Również potwierdzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 Przez aktualizację silnika parę rzeczy się zdupiło, pewnie dlatego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts