dayka_87 Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Dzień dobry, keidyś byłem zarejestrowany na forum, ale zapomniałem hasła do swojego konta. Dawno mnie tu nie było, jakby ktoś miał pytania, albo opowiedział czy coś się stal oz fandomem od 2 lat to zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Witaj znów na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Witaj z powrotem na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Cześć! Miło cię poznać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Witaj z powrotem Mam nadzieję że miło to spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie jakbyś potrzebował jakiejś pomocy albo chciałbyś pogadać to pisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Witaj! Wydaje mi się, że ktoś z administracji już pisał w podobnej sprawie, żeby skontaktować się ze Starszymi, a może przywrócą stare konto. Mnie nie było 3 lata a fandom nadal stoi. Co cię przekonało do powrotu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayka_87 Napisano Wrzesień 9, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2017 (edytowany) Dzięki za odzew, sam nwm. Prawdopodobnie Habro nadal wypuszcza nowe odcinki, i dla urozmaicenia do anime mg nareszcie włączyć sobie 7 sez. kuców XD Proszę piszcie do mnei jako pierwsi, na pewno wam szybciej odpisze PS: Wróciłem na forum aby dowiedziec sie więcej na temat wychodzących odcinkow Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez dayka_87 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się