MonikaYellow Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Ave po prawie roku posiadania konta na tym forum oficjalnie postanowiłam się dziś powitać! Mam na imię Monika ( Jak sama nazwa wskazuje ) mieszkam w Poznaniu i chodzę do jakże najlepszej i najbardziej rozwijającej podstawówki ( wyczujcie ten sarkazm ). Interesuje się od dłuższego czasu rysowaniem tradycyjnym, jeśli chodzi o digital no to mam tablet ale ostatniego czasu rzadko cokolwiek rysuję. Czasem zdarza się, że napiszę jakąś miłą lekturę na wattpadzie lub gdzieś zanotuje swoje białe wiersze. Kolejną pasją jest muzyka to coś co naprawdę daje mi atencje ze strony ludzi oraz konstruktywne opinie, a tego ostatnio baaardzo potrzebuje. Wracając do muzyki gram amatorsko na ukulele, gitarze i skrzypcach, ale jeśli chodzi o ten ostatni instrument na chwilę obecną szukam nauczyciela. Kiedyś dużo czasu poświęcałam na gry oraz rozmawianie na ts, obecnie konwersuje raczej na Discordzie i skończyłam z graniem w cs'a xD Ciekawi mnie również II wojna światowa w szczególności naziści Bardzo mi miło was poznać! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że znajdziesz tu coś dla siebie i będziesz się tu dobrze bawić Jakbyś chciała o coś spytać czegoś się dowiedzieć lub po prostu pogadać to pisz śmiało Ja również uwielbiam muzykę oraz kocham słuchać skrzypiec to super że chcesz się na nich uczyć grać Mówisz że grałaś w gry a w jakie ? Grasz jeszcze w jakieś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Ave, gloria and victis! Witaj, witaj, smacznego czy coś. W zasadzie tyle xd Witam, pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaYellow Napisano Listopad 1, 2017 Autor Share Napisano Listopad 1, 2017 1 godzinę temu, Bertram Quist napisał: Mówisz że grałaś w gry a w jakie ? Grasz jeszcze w jakieś ? Gram w War Thundera, Simsy czasem grywam w Majnkrafta oraz GTA V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlashDusk Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Witaj ! Czy ktoś wspominał coś o War Thunderze ? Spytam z ciekawości, która nacja i era ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 4 godziny temu, MonikaYellow napisał: w szczególności naziści Ci gramatyczni też się liczą? Witaj, nowa. Podzielisz się z nami jakąś twórczością? Chociażby wierszami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 1 godzinę temu, MonikaYellow napisał: Gram w War Thundera, Simsy czasem grywam w Majnkrafta oraz GTA V GTA V oooo ja również gram A w jakie Simsy ? Ja grałem w 3 i miałem wszystkie dodatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 (edytowany) Siema ja też lubię nazistów.. a w szczególności do nich strzelać Edytowano Listopad 1, 2017 przez Vezzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaYellow Napisano Listopad 1, 2017 Autor Share Napisano Listopad 1, 2017 3 godziny temu, FlashDusk napisał: Witaj ! Czy ktoś wspominał coś o War Thunderze ? Spytam z ciekawości, która nacja i era ? Niemcy, II era ponieważ gram od miesiąca eh 2 godziny temu, Kruczek napisał: Ci gramatyczni też się liczą? Witaj, nowa. Podzielisz się z nami jakąś twórczością? Chociażby wierszami? Jeśli znajdę coś konkretnego to owszem 1 godzinę temu, Bertram Quist napisał: GTA V oooo ja również gram A w jakie Simsy ? Ja grałem w 3 i miałem wszystkie dodatki Ostatniego czasu jest to 4, ale grywam również w 3 1 godzinę temu, Vezzie napisał: Siema ja też lubię nazistów.. a w szczególności do nich strzelać Ahh Wolfenstein 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 No czeeeeeeśc..tzn witaj na forum! II wojna światowa- masz bardzo ciekawe zainteresowania, popieram,to też i moja pasja , w War Thunder też gram. 2 pytania: Jaki jest twój ulubiony poniacz,i czy podobają ci się kolory poznańskiej komunikacji miejskiej (kocham te barwy, najlepsze w Polsce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaYellow Napisano Listopad 4, 2017 Autor Share Napisano Listopad 4, 2017 Dnia 1.11.2017 o 20:31, Rapid napisał: No czeeeeeeśc..tzn witaj na forum! II wojna światowa- masz bardzo ciekawe zainteresowania, popieram,to też i moja pasja , w War Thunder też gram. 2 pytania: Jaki jest twój ulubiony poniacz,i czy podobają ci się kolory poznańskiej komunikacji miejskiej (kocham te barwy, najlepsze w Polsce) Hm ulubionego kuca chyba nie posiadam, ale bardzo lubie Starlight, jesli chodzi o kolorki to rowniez sa wedlug mnie przeurocze i przepiekne! Fajnie sie zgrywaja ze soba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 (edytowany) Cześć! Widze że dużo osób gra w war thundera. Ja w czołgach mam 3 ere, w samolotach 2. Edytowano Listopad 4, 2017 przez Poszukiwacz15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaYellow Napisano Listopad 5, 2017 Autor Share Napisano Listopad 5, 2017 17 godzin temu, Poszukiwacz15 napisał: Cześć! Widze że dużo osób gra w war thundera. Ja w czołgach mam 3 ere, w samolotach 2. Ojeju ja jesli chodzi o czolgi to jestem kompletnie zielona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts