TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Witam. Jestem tu nowy i mogę nieco nie ogarniać niektórych tematów więc powiem krótko o sobie Jestem Mateusz i pochodze ze Śląska, mam 17 lat i interesuję się budowaniem komputerów stacjonarnych, systemami i urządzeniami energetyki odnawialnej oraz montażem/obróbką filmów wideo. Od czasu do czasu pogram sobie w gry typu Team Fortress 2, Battlefield 3, Undertale, OneShot lub Arma 2, gdy nie mam nic do roboty i się nudzę odpalam program Source Filmmaker, After Effects lub Vegas Pro i "bawię się" w montowanie filmów bądź robienie "posterów". Lubię każdy rodzaj muzyki pod warunkiem że wpada w ucho . W kwestii MLP jestem dość zielony, moja "przygoda" z odcinkmi skończyła się w połowie 1 sezonu ze względu na niechęci, lecz kto wie - może kiedyś nadrobię zaległości Z samego serialu nie mam ulubionego kucyka, mimo to Luna wydaje się być najbardziej spoko . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 (edytowany) Witamy na forum Widzę że masz na prawdę wiele odcinków do nadrobienia... mówiąc wiele mam na myśli WIELE. Na forum jak coś są linki do odcinków w dziale poświęconym 4 generacji. Poza tym nie zostało mi nic innego jak życzyć mile stracon... *ekhmm* spędzonego czasu Edytowano Listopad 21, 2017 przez ConQrM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Spire Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Hejka, też jestem nowy i witam współ-Swieżaka na forum : ) A teraz czas odpowiedzieć w swoim temacie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Haj. Witam, witam, witam i jeszcze raz witam na tym forum. Odnawialna energia, prawisz? Dobry wiatrak nie jest zły. Nie wiem w sumie co Ci napisać na powitanie, więc napiszę, iż pozdrawiam Cię. Więc witam, pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 2 godziny temu, ConQrM napisał: Witamy na forum Widzę że masz na prawdę wiele odcinków do nadrobienia... mówiąc wiele mam na myśli WIELE. Na forum jak coś są linki do odcinków w dziale poświęconym 4 generacji. Poza tym nie zostało mi nic innego jak życzyć mile stracon... *ekhmm* spędzonego czasu No że wiele to chyba każdy wie, dziękuję 1 godzinę temu, Zira napisał: Cześć Baw się dobrze(?) Dzięki 57 minut temu, Shadow Spire napisał: Hejka, też jestem nowy i witam współ-Swieżaka na forum : ) A teraz czas odpowiedzieć w swoim temacie XD Również witam "współ-świeżaka" xd 5 minut temu, Ziemniakford111222 napisał: Haj. Witam, witam, witam i jeszcze raz witam na tym forum. Odnawialna energia, prawisz? Dobry wiatrak nie jest zły. Nie wiem w sumie co Ci napisać na powitanie, więc napiszę, iż pozdrawiam Cię. Więc witam, pozdrawiam, Ziemniak. Witam ziemniaczka turbiny wiatrowe 3:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Radzę nadrobić odcinki bo naprawdę warto (wiem że jest ich dużo . Grasz w Team Fortress 2 ? Ja też, to jedna z moich ulubionych gier Jakbyś chciał o coś spytać czegoś się dowiedzieć lub po prostu pogadać to pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 (edytowany) 2 minuty temu, Bertram Quist napisał: Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Radzę nadrobić odcinki bo naprawdę warto (wiem że jest ich dużo . Grasz w Team Fortress 2 ? Ja też, to jedna z moich ulubionych gier Jakbyś chciał o coś spytać czegoś się dowiedzieć lub po prostu pogadać to pisz śmiało Dzięki i tak, gram w TF2 trochę się znudziła bo przegraniu 5100 godzin ale nadal trzyma poziom Edytowano Listopad 21, 2017 przez szczykuś błąd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Cześć! Szanujesz Panów Policjantów? Bo ja bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 11 minut temu, 666_toczownik_666 napisał: Cześć! Szanujesz Panów Policjantów? Bo ja bardzo. Owszem, szanuję. Nie mam żadnych powodów by być przeciwko policji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 1 godzinę temu, 666_toczownik_666 napisał: Cześć! Szanujesz Panów Policjantów? Bo ja bardzo. Ktoś coś mówi o policjantach :3 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 Przed chwilą, Perszing napisał: Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 1 godzinę temu, Bertram Quist napisał: Ktoś coś mówi o policjantach :3 xd Tak, ja. Nie wiem, jak daleko mogę się tu posunąć ze szkalowaniem przeciwników policji, ale mogę ci wysłać kilka memuw memuszkuw na priwie. TPS ZDP SP na 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDjeden Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 16 minut temu, 666_toczownik_666 napisał: Tak, ja. Nie wiem, jak daleko mogę się tu posunąć ze szkalowaniem przeciwników policji, ale mogę ci wysłać kilka memuw memuszkuw na priwie. TPS ZDP SP na 100% Memami nigdy nie pogardze :o priw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksplorator Pustkowi Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Cześć, baw się dobrze! Też dołączyłem niedawno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts