Cipher 618 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Pierwsza gra? O ile mnie pamięć nie myli to Park Jurajski na chińską podróbę NESa czyli naszego rodzimego Pegazusa. Do dziś mam do niej OGROMNY sentyment. Być jedynym (na całym osiedlu) który potrafił ją ukończyć... to było coś :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Hmm...moja pierwsza gra?Zdecydowanie Rayman 3 Hoodlum Havoc(drugą było Sonic Heroes...demo ).Mam ją do dzisiaj i chyba nigdy mi się nie znudzi .To kolejna część przygód Raymana-stworka stworzonego z fioletowej "bluzy" z okręgiem i czerwonym kapturem,głowy z rudymi włosami postawionymi na "żel",butów(nóg) i rękawic(dłoni).Wracając do fabuły...najlepszy kumpel Raymana-Globox,połyka przypadkiem przywódcę mroklumów-Andre.Rayman zabiera przyjaciela do różnych lekarzy i przy okazji walczy z mroklumami,które próbują odzyskać przywódcę...opis taki sobie,ale bardzo polecam tą grę.Dlaczego?Otóż,humor to temat przewodni gry.Oprócz tego dobra grafika i grywalność.Pragnę wspomnieć że od tej oto gry zaczęła się moja przygoda z całą serią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Yyyh... Tomb Raider! Rok '96 bodajże, Arjen był jeszcze małą Księżniczką ( ), a że w tamtych czasach silnik nie generował terenu daleko w przód, bałem się wejść w pierwszy korytarz (było w nim ciemno z daleka), ale w końcu się przełamałem i podszedłem bliżej. Oczywiści mrok zniknął... potem błąkałem się trochę po mapie nie wiedząc co zrobić (Dźwignia? Jaka dźwignia?), najczęściej zabijając się w nieudolnych próbach skoków z wysokości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Moją pierwszą grą było...eee... Jakieś gwiezdne wojny tylko latało się myśliwcem nazwy nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts