Jelly Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 Ohoj lotnicy! Powoli G4 zbliża się ku końcowi i miejmy nadzieję, że zostaną zamknięte wszystkie wątki, ale nie stoi to nam na przeszkodzie, by pogdybać "co by było" ani tworzyć własnych teorii o postaciach, ale skupmy się na Rainbow Dash - w końcu to jej dział, nieprawdaż? Jak waszym zdaniem będzie wyglądać przyszłość klaczy - chociażby na przestrzeni dziesięciu lat? Moja przyszłość? Pff, banał! Zostać najlepszym Wonderboltem w historii! Jak zwykle skromna... [Przewraca oczami.] Pobije kolejne rekordy (o ile już tego nie dokonała), zostanie następcą Spitfire i będzie kształcić kolejne pokolenia Wonderbolts, a może założy własną szkołę lotniczą imienia Rainbow Dash? Czekamy na wasze pomysły! To ze szkołą mi się podoba! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 Z tą szkołą to nie taki głupi i nierealny pomysł, a przynajmniej według tego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Luty 23, 2018 Autor Share Napisano Luty 23, 2018 Dnia 21.02.2018 o 15:01, Hajsiak napisał: Z tą szkołą to nie taki głupi i nierealny pomysł, a przynajmniej według tego Odkryj ukrytą treść Mnie ciekawi jak będą wyglądały tam lekcje. To może być ciekawe! Tak, czekam na oficjalną premierę. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 27, 2018 Share Napisano Luty 27, 2018 Przede wszystkim zastanawia mnie w jakim dokładnie wieku jest teraz Rainbow Dash bo z grzeczności nigdy jej o to nie pytałem. 10 lat w sporcie to jest dużo ale mistrzowską formę można utrzymać śmiało przez 10 lat i co do przyszłości Rainbow Dash myślę że będzie jeszcze lepsza w tym co robi za sprawą ciągłego doskonalenia się, nabierze też wielkiego doświadczenia którym będzie mogła się dzielić z młodszymi przez co stanie się wielkim autorytetem dla swoich następców i naśladowców. Z wiekiem i doświadczeniem nabiera się też pokory więc powinna spoważnieć (Ale z szaleństwa nigdy się do końca nie wyrasta) i przestać się przechwalać przed każdym za to sprowokowana po prostu bez gadania na totalnym luzie i bez spiny zrobi co trzeba wprawiając w osłupienie gapiów. Wydaję mi się że własnej szkoły nie założy ale zastąpi Spitfire i będzie szkolić nowych adeptów. A może zostanie jednym z prezesów w fabryce pogody jako że się zna na pogodzie no i ma kontakty z koronowanymi głowami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Marzec 13, 2018 Autor Share Napisano Marzec 13, 2018 Mój wiek zostanie za zawsze tajemnicą! Ale niewątpliwie jeszcze przez długi czas utrzyma swoją formę, a może stanie się jeszcze lepszym lotnikiem niż teraz jest - kto wie? Obstawiałabym, że najprawdopodobniej będzie na równi ze Spitfire szkoliła nowych lotników, a dopiero z czasem całkowicie przejmie akademię. Spitfire nie będzie wiecznie miała takiej formy, a możemy wywnioskować, że już trochę siedzi w lotnictwie, bo nie dają pierwszemu-lepszemu pegazowi takich zadań. Opcję z fabryką pogody bym odrzuciła - za mało ma z tą branżą wspólnego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts