Nightbringer Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Przenoszę swój umysł do niezniszczalnego biomechanicznego ciała, rozpoczynam planowanie podboju świata i zaprowadzenia nowego porządku Za 5 sekund Equestria zmaterializuje się gdzieś na Pacyfiku. Co robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 To standardowe zachowanie, które występuje u mnie raz na tydzień, więc pewnie wychodzę z kumplami. To mi zawsze pomaga. Za 5 sekund zostaniesz uszkodzony w wypadku, w wyniku czego będziesz niepełnosprawny. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 (edytowany) Póki jestem sprawny i wypadek się nie stał, obwiązuję łeb plastikową siatką. Dalej sprawa rozwiąże się sama. Za 5 sekund zapadnie ta sławna wieczna noc, co robisz? Edytowano Wrzesień 22, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Cieszę się że słońce nie będzie mi już wypalać oczu Za 5 sekund znajdziesz stary zapomniany radziecki magazyn wypełniony bronią i alkoholem. Co robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 25, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Biorę co się da, zwołuję ziomków z dzielni i ... BLITZKRIEG !!!!! Za 5 sekund wysłuchasz 24h wersji "Despacito". Jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Powoli i na spokojnie przebijam sobie bębenki uszne. Kiedyś odrosną Dx. Za 5 sekund wszystko na dwa metry dookoła ciebie, łącznie z twoim ubraniem, staje w płomieniach. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 NIC, TO SIĘ JESZCZE NIE WYDARZYŁO, SKĄD MAM WIEDZIEĆ??? Biegnę do łazienki i staje 3 metry od wanny Za 5 sekund rząd Polski ogłasza totalne bankructwo, NBP zostaje rozwiązany (przez co wszystkie złotówki tracą wartość), a Niemcy i Ukraina wypowiadają nam wojnę - co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Jadę przekraczać front wschodni. Za 5 sekund w wiadomościach ogłaszają, że NASA wykryło zmierzający w stronę Ziemi rozbłysk gamma. Wszystko jasny szlag trafi za jakieś dwie minuty. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 Biegnę to zobaczyć - najbardziej epickie zjawisko na moment przed śmiercią i ginę szczęśliwy! Za 5 sekund ciężarówka z piwem wywróci się nieopodal Twojego mieszkania! Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 Odpisuję tylko w tym temacie i już mnie tu nie ma. Szukajcie mnie gdzieś za trzy dni. Za 5 sekund przyjdzie do ciebie notariusz, aby poinformować cię że dzięki niewyjaśnionym zawiłościom spadkowym odziedziczyłeś dożywotni karnet na najlepszego kebsa w twoim miejscu zamieszkania. Taki karnet "bierz co chcesz". Jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 Załatwiam wszystkie sprawy z notariuszem a po wszystkim urządzam kebabową imprezę Za 5 sekund dostaniesz wehikuł czasu umożliwiający wykonanie dwóch podróży w czasie. Co robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 Cofam się do tak mniej więcej 1919 i spuszczam wpierdol Gruzinowi z wąsem. Łapię sztamę z Leninem. Potem podróżuję do może początku 1939 by zobaczyć co wyszło i w razie czego sprzątam. Upewniam się, że pakt Ribbentrop - Mołotow się nie wydarzy. Spuszczam wpierdol pewnemu nieudolnemu malarzowi. Tyle. Za 5 sekund zostajesz odwiedzony przez smutnych panów w garniturach, którzy mówią ci, że kraj cię potrzebuje. Jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Moja reakcja nie ma znaczenia, bo i tak staję się jednym ze smutnych panów Za 5 sekund coś Cię wyprowadza z równowagi! Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Krzyczę Za 5 sekund wszyscy Twoi znajomi, rodzina i każda przypadkowa osoba, której nawet nie podejrzewasz dowiadują się o tym, że jesteś Bronym! Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Nic... serio mam to gdzieś Za 5 sekund dowiesz się, że wygrałeś w lotka. Co robisz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Pakuję wszystko na konto w banku szwajcarskim i żyję z odsetek Za 5 sekund dowiadujesz się że papież przywraca dziesięcinę. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Niech Cię, Chip!!! Pisałem właśnie zadżebisty elaborat na temat tego co bym zrobił z wygraną i Ty się wciąłeś! <> Protestuję! Za 5 sekund dostajesz propozycję uczestniczenia w imprezie, o której wiesz, że może się zakończyć obudzeniem się z amnezją w cudzym łóżku. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Analizuje, czyje to łóżko będzie i decyduje się lub nie... wole nie wpaść w jakiś azjatycki trap. Za 5 sekund zostaniesz wytypowany do pomocy Trixie w kolejnym szalonym przedstawieniu z armatą. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Zgadzam się Za 5 sekund widzisz za oknem UFO. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Fotografuje, ale nie jakimś amerykańskim badziewiem, ale dobrym aparatem. Za 5 sekund wpadniesz na Twilight. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 (edytowany) Zaprzyjaźniam się z nią! Za 5 sekund budzisz się ze snu, bo okazało się, że całe Twoje dotychczasowe życie to była wirtualna symulacja. Co robisz? Edytowano Październik 24, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 24, 2018 Share Napisano Październik 24, 2018 Zobaczę co będzie za 5 sekund. Za 5 sekund dowiesz się, że jako jedyny człowiek na świecie odzyskasz mane. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2019 Share Napisano Listopad 14, 2019 Zachowuję ją dla siebie, aby przemyśleć strategię wykorzystania jej w przyszłości do sobie wiadomych celów... Za 5 sekund następuje awaria forum. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts