Wilczke Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 Poproszę trójeczkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 28, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2018 Została jeszcze beczka numer 1. Ktoś chciałby ją przygarnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 Dlaczego nie... przygarniam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 29, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Dnia 27.09.2018 o 21:42, Papeć napisał: Poproszę 2 beczkę Uwaga, uwaga, możesz urządzić imprezę! Beczka wypełniona jest chipsami wszelkiej maści. Laysy, Top Chipsy, Crunchipsy, Wiejskie Ziemniaczki i Przysnacki. Smaki? Takie: Zielona cebulka Papryka Rozmaryn Ser z cebulką Ostre chilli Szynka wiejska 21 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Dlaczego nie... przygarniam! Beczka pełna książek! Takie z gatunku fantastyki. Pan Lodowego Ogrodu Rzeźnik Drzew Siewca Wiatru Trylogia Magistrów Dnia 28.09.2018 o 19:53, Wilczkowa napisał: Poproszę trójeczkę! Jeśli zbierasz kucyki z serii Vinylowej to powinnaś być zadowolona. Poniżej pokażę ci zdjęcie przykładowej figurki z tej serii. W razie czego Spoiler Oto lista figurek, które ci się trafiły: Octavia Discord Applejack Luna Fluttershy Maud Pie No, to lecimy z następnymi beczkami ~ 1. 2. 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Ja ce 3 bo jest mroczna jak moja dusza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Hm poprzednia beczka była naprawdę fajna i zdublowała mi tylko jedną pozycję... Pana Lodowego Ogrodu. Cóż w takim razie zagramy znowu i może tym razem też coś fajnego się trafi.... zobaczmy. Wezmę 2. Jest solidna więc i w środku może być coś cennego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 Co mi zostało.... a no tak biorę beczkę nr 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts