Zodiak Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 (edytowany) Uwaga, uwaga, mieszkańcy Khorinis! Druga edycja konkursu literackiego spin-off zakończyła się z frekwencją sześciu opowiadań w tym jednego jurorskiego. Po ponad dwóch miesiącach od rozpoczęcia konkursu z radością mogę wyłonić zwycięzców. Miejsce I Rarity i "Ostatnia historia" [Crossover][Wiedźma] Miejsce II Karlik i "Ballada o wiedźmie bez grosza przy duszy" [Adventure][Violence][Shipping] Miejsce III Malvagio i "Lekcja" [Dark][Wiedźma] Moje gratulacje dla zwycięzców oraz pozostałych uczestników! Jako autor fanfika-matki cieszyłem się jak dziecko mogąc poczytać Wasze interpretacje, historie i pomysły. Dziękuję Wam bardzo za uwagę i czas jakie poświęcliliście! A tutaj recenzje: moja i Dolara. Jeszcze raz dziękuję oraz gratuluję! Edytowano Czerwiec 18, 2018 przez Zodiak 5 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Bardzo dziękuję szanownemu jury za tak pochlebne opinie. Cieszę się, że moje opowiadanie tak się spodobało. Muszę też przyznać, że pisanie wspominanego w recenzjach fragmentu o rodzie Lulamoon sprawiło mi naprawdę dużą frajdę. Nie obiecuję niczego w kwestii ewentualnego rozszerzenia tego wątku, choć na pewno będę miała na uwadze istniejące nań zapotrzebowanie. Oczywiście gratuluję Karlik i Malvagio miejsc na podium, Wasze fanfiki naprawdę mi się podobały i cieszę się, że miałam szansę je przeczytać. Poza tym czekam z niecierpliwością na obiecane opowiadanie od Cahan – wiedźmofików nigdy za dużo, a ten na pewno będzie dobry. P.S. „Ostatnią historię” opublikuję w dziale pod koniec czerwca/na początku lipca. W każdym razie po sesji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 18, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Gratuluje wszystkim uczestnikom konkursu i dziękuję za udział w nim. Pod względem jakości to była jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza edycja - nie trafiło się nawet średnie opowiadanie, wszystkie były co najmniej dobre. Miodzio! Specjalne gratulacje dla Rarity, która swoją "Ostatnią Historią" zmiażdżyła konkurencję. Fanfik czytało się wyśmienicie i na pewno jeszcze kiedyś do niego wrócę. No i naturalnie proszę spodziewać się jęczenia i marudzenia o pisanie historii rodu Lulamoon Raz jeszcze gratuluje i dziękuję wszystkim uczestnikom. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts