Barrfind V. Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 (edytowany) Evil Islands: Klątwa Zagubionej Duszy (ros. Проклятые земли, ang. Evil Islands: Curse of the Lost Soul) – komputerowa gra fabularna osadzona w realiach fantasy, wyprodukowana przez Nival i wydana w 2001 roku przez Fishtank Interactive. Gra stanowi połączenie gatunków RPG i RTS z głównym nastawieniem na taktykę. Evil Islands oferuje możliwość pokierowania poczynaniami pojedynczego bohatera lub małego oddziału. Każdy z członków zespołu charakteryzuje się indywidualnymi parametrami, a prawidłowe ich wykorzystanie oraz dobranie odpowiedniej strategii doprowadzi do pokonania wroga i zwycięstwa. Gra posiada obszerną fabułę z tajemnicą do rozwiązania. Występuje w niej wiele postaci posiadających własne ambicje, a każda z nich może stać się dla gracza przyjacielem lub wrogiem. Poszukuję chętnych którzy by chcieli pograć w zbalansowaną grę. Dostęp do gry i modyfikacji dam w odpowiednim czasie. Evil Islands to dosyć stara gra ale nie zmienia faktu jak fajna jest jeśli dasz się wciągnąć. I jeśli lubisz klasyki oczywiście. Wraz z Stachulem trochę grałem, potem mieliśmy przerwę. A teraz znalazł jakąś nową wersje czy inny mod i szukamy teraz chętnych do wspólnej zabawy. https://www.dropbox.com/sh/2uvogz9i8dod48l/AAAHkJhBwzKKmj6uX6YGkDy5a?dl=0 https://www.dropbox.com/s/56e11a8ma2s9vvw/HG-Rebalans1.07-PL.zip Edytowano Kwiecień 15, 2018 przez Barrfind V. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 Dużo w to grałem, nawet w multi grałem samemu, bez neta Jest taki pustynny quest w multi, w którym trzeba odnaleźć zwłoki. Jest w nich pełno kasy, którą można zdobyć bez walki. Po prostu uciekasz przed całą dziczą, która cię goni i biegniesz po tego trupa. Natomiast do walki polecam chmurę kwasu. Tak przeszedłem prawie wszystkie misje multi. Miałem nawet częściowo diamentową zbroję. Niestety kopię postaci miałem na dyskietce, a ta się zniszczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Kwiecień 15, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2018 To fajnie ale w żaden sposób nie odpowiedziało na moje pytanie, czy chcesz z nami grać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 Muszę sam zobaczyć jak będę miał z czasem. Najprawdopodobniej uda się od przyszłego tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts