Tarreth Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 SQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :3 No, teraz czekać na reakcję Lukinera xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Wracam do domu i pierwsze co widzę to NightmareShy Tarretha w kolorze.... a chwilę potem Tsundere Moon by raikissu. <3 The fun has been doubled I say. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lowij-5Q5Xg Nie jestem w stanie dalej przeglądać dA/ponibooru/etc, bo moje serce tego nie wytrzyma już (obstawiam że to coś co jest moim sercem już się roztopiło ). Ten dzień lepiej nie mógł się chyba zakończyć dla mnie i mogę z czystym sumieniem iść spać ^^. GOOD JOOB FFQ i Tarr. Tarreth mówiłem, dziwne/niespotykane shipy mogą jednak fajnie wyglądać. Jeżeli jutro tego nie będzie na EqD to dorwę Setha ;p chociaż ostatnio sporo mu wysyłam artów więc kto wie ^^ __________________________ :3 No, teraz czekać na reakcję Lukinera xD meine reaktionen: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 10, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Nudziło mi sie... od 22... I kto by nie poznawał Heartponies... W końcu zachciało mi sie robic normale... Efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Śliczne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Bardzo lubię te serduszka :3 Pięknie ci wyszło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 11, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Lol zapomniałem wstawić do tematu... Anyway... To wykonałem samodzielnie bez wzorów odnośni itak dalej... Srly... Nie mam co robić hahaha xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Me Gusta ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 *le ja otwiera* nową "kartke" *myśli* Random idea time *myśli* muffin... derpy... mam xd to efekt xD próba oczu... < jeszcze ogarnąc jak to w kolorze powinno wyglądać i bd super> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Eee... Yyy... Zaje***** oczy. Naucz mnie rysować, my master. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Skonczyłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Aż dziw, że nikt Ci nie skomentował, FF... W każdym razie - art jest fajny - i zgadzam się z... Flitter, zdaje się...? Też nie łapię tej mody na skarpetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Flitter to ta wstązką na głowie. Chyba miałaś na myśli CloudChaser. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Jestem nikim? :( Szkoda. @Down Myślałem, że chodzi o niepokolorowanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Porter, ja tam daleko w temat nie zaglądam Nie zauważyłam, żeby ktoś skomentował gotowego "arta" - czyli pokolorowanego. Anyway - AŻ tak nie jaram się tymi pegazimi bliźniaczkami, więc ich nie rozróżniam I dobrze mi z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 13, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Coś randomowego zrobione na potrzebe swojego "normalnego" tumblr'a Nagłówek tło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Stocking for the win! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 15, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Hugs? hmm... coś o włosach xD Ogłoszenia parafialne xD Jestem znowu na Eqd ^^ http://www.equestriadaily.com/2012/04/drawfriend-stuff-394.html < dla leni ;p> I mały "prezencik" dla użytkownika co prowadzi pewnego bloga hah ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 flitter hug ^^ I mały "prezencik" dla użytkownika co prowadzi pewnego bloga hah ;> heh dunno face/shrug fajnie ci wyszło ;p czemu nie dziwi mnie to że wybrałeś tego oc patrząc na to jaka jest jej "specjalizacja" oraz co jest na blogu tegoż artysty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Znasz mnie już luki wiec się nie dziwisz xD Odp tumblr'owa ;D Szkic + Digital 12,5h Next... Ale zamulacie... ile niedługo bd miał limit obrazków na post -.- Next Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Patrząc wcześniej jakoś nie miałem czasu się skupić... Coś mi nie grało, ale nie wiedziałem co... Laptop wygląda na zbyt cieńki... Te ultrabooki Poza tym raczej ok. Najlepsza sama postać Flitter i obudowa lapka *derp* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 24, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 trzeba se odświeżyć temat nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Wydaje mi się, czy poprawiłeś kolorystykę? Jakieś fajniejsze wydają mi się kolory w tych najnowszych, jakby bardziej głębokie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 No troszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Popracuj troszkę nad pisownią, bo się rozczytać nie można czasem ;P W tym ostatnim arcie już lepiej, ale wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts