FreeFraQ Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Tu sie nie liczy średnia postów tylko ile masz w liczniku wiec ja wygrywam ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Tu liczy się ile serca wkładasz w posty i ich jakość Dobra, mi brakuje zera więc nic nie mówię ... Jesteś bardzo płodną osobą FFQ xd jako artysta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 śmiesznie wyszło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Jesteś bardzo płodną osobą FFQ xd jako artysta Dobrze, że dodałeś tę drugą część xd Btw., strasznie podobają mi się kolory w tym requeście. Takie bardzo żywe, fajne ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 27, 2012 Autor Share Napisano Maj 27, 2012 w końcu mi się zachciało to skończyć. małe Fixy. jak mówiłem na szybko ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Ahri <3 Trochę niedociągnięć jest, ale... Ahri <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 28, 2012 Autor Share Napisano Maj 28, 2012 Chyba CC sie nie podoba ta fryzura xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 fajne, fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Dalsza część. Skończyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Głowa tej z lewej strony wydaje się zbyt kwadratowa... Jeśli wiesz o co chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 1, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Naah. xD Idk just something cute.. Dobra czas na 2 szkice co zrobie na porannym streamie... ze strima Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 1. Oczy jak zrobione z mgły, powietrza, dymu etc. 2. Derpy ma dziwnego zeza, prawie jakby go nie miała. 3. Znowu oczy takie mgliste, a ta klaczka na górze ma za chude i za małe kopytka i za dużą głowę (chyba że to chibi). A tak to jest git ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 1, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2012 1. Oczka nie vectorowe seryjnie popatrz na inne prócz kategori "vectors" a i taki styl. 2 taki styl 3 taki styl any other questons yay? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Pff... Twoja odpowiedź na wszystko. Jak nie przyjmujesz krytyki to możesz zwyczajnie powiedzieć, a nie osłaniać się "stylem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 1, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2012 editnełem przeczytaj teraz ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Yay +1 Co do artów... Na tym pierwszym faktycznie oczy jakieś takie zamglone, przy reszcie już wyglądają lepiej. Z dziwnym derpem Derpy także się zgadzam, cała reszta jest git . ... Tak, tak wiem, taki styl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 1, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Derp to derp tyle. a taki mi pasował. Oczy miały takie być na celestie to nie sa chedożone vectory... wiec nie liczcie że bedą nie "zamglone" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Według mnie dałoby się zrobić niezamglone... *LE PAINT!* http://i.imgur.com/dj30k.png Mistrzynią painta to ja nie jestem, ale widzisz? Można. Może nie całkiem niezamglone, ale mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Ja tam nie wiem o co Wam tutaj chodzi, może jakoś minimalnie są zamglone te oczy, ale to nadaje bardzo słodziutkiego efektu. +1 ode mnie, plus czekam na więcej podobnych artów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Kolejne 2 ze streama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 To też wyobraźnia autora czy oczy mają być zamglone czy nawet z kisielem (<3) w środku... A prace mi się podobają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 czas coś dać... co pewnie bede robił jutro na porannym jak zresztą zawsze streamie xD Takie tam saucy. A to normal.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 To z Pinki i Fluter zapowiada się strasznie słodko. Czekam na dokończenie obrazka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 5, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Skończyłem. Btw. Link do streama łapcie ;p tylko jedna zasada http://www.livestream.com/freefraq < z rana robie zazwyczaj 8 póki nie skończe xD> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 1. Saucy? Ee tam. 2. Jak one się całują? Nie wygląda to zbyt "przekonująco", strasznie sztuczny ten "całus" @down Jak uważasz A jakby taki Tarreth albo ktoś powiedział Ci to samo to byś pewnie uznał, że to prawda. Trudno, nie przyjmuj krytyki od Yay. Proszę bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts