FreeFraQ Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Czas na wypociny z strima xD 3 arty w ciagu 2,3h damn... so fast xD I randomowy cośiek bo niechciało mi sie kończyc strima... to sobie machnełem od początku taki jakis randomowy rysek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Nie powiem FFQ, trzymasz formę i na pewno masz swój styl, po którym można poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 A ten ostatni art to chleb który ukradł airlick tissowi ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 9, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Dżemuś wpadnij o 19 bedzie saucy content. A co do sfw saucy content. skończyłem te szkice na strimie. Skonczone. standardowo od 19 do 22. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 To pierwsze to już takie na pograniczu saucy i czegoś 'gorszego'... ;p Ale gdzie Ty się angielskiego uczyłeś? "I'm looks silly"? Chyba że to zamierzone. Muszę przytaknąć, bo przez angielski prace tracą na wdzięku, a szkoda, bo są cudne. Chyba,że to wszystko zamierzone, to w takim razie zwracam honor. Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Fajne, zwłaszcza ten drugi Zasuwasz z tymi obrazkami jak mały traktorek, jak tak dalej pójdzie to będziesz wsadzał 10 na dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Świetne, jak ty tak szybko to robisz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 To był zabieg specialny. Nie czuje sie dzisiaj dobrze... Żyje tylko jest nie przytomna i poobijana. O i robie ciąg dalszy w postaci komiksu. zrobione wczoraj na strimie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 O tym panelu niewiem co myśleć... I kij ze dubel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Ano właśnie widziałam jak cieniowałeś jej ucho w pierwszym rysunku xD I chciałam zapytać - gdzie mogę pobrać Paint Tool SAI, bo z tego co widziałam tego programu używałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 dostałaś na pw. Wiem, widziałam I tak nie ogarniam w tym, ale kiedyś się nauczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Błędy co do rysunku pojawią się jak już pokolorujesz Na razie jest cisza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 30 MIN CHALENGE Rzucony przez slivera! xD http://c.wrzuta.pl/wi19429/312abe46001e21214c208f1c/fuck_yea Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Masz swój rozpoznawalny styl, więc niczym nowym nas nie zaskoczysz, chyba że pomysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 ze strimu... na końcu narysowałem "coś" a potem wyłaczyłem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Jak już wspomniałem wcześniej strasznie szybko ty to rysujesz. A może spróbował byś narysować coś bardzo powoli? Ciekawe jakby wtedy wyszło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 13, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Dostawa test mały... black outlines ftw Zrobione od początku na strimie ;D < moar random ideas> wszystko prócz 1 zrobione w całości na strimie Moar random ideas. Aha... wszystko te streamowe zajeły mi może... 1,5 do 2h. reszta to robienie koloru itp itd. Fluttershy seapony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 kij ze dubel patrzcie co znalazlem kiedy szukałem fajek xD a dzisiaj bede grał w gre a w jaką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 2003! Ty były czasy! a Flutterka fajnie wyszła, tylko kopytka jak błona międzypalczasta : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Arjen to są płetwy xD nie kopytka xD trolled Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 O ten szkic ładny, ma potencjał. Tylko czemu ona ma plaster na włosach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 "plaster" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 No i ładnie, poza tym ze nie wiem co to za kucyk i skąd ma ten zielony plaster na włosach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 30 MIN CHALENGE Rzucony przez slivera! xD http://i.imgur.com/Z0oVr.png http://i.imgur.com/lxcZe.png http://c.wrzuta.pl/wi19429/312abe46001e21214c208f1c/fuck_yea Da się szybko? Da się! Więc nie chrzań, że godzin potrzebujesz na dobry rysunek ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 No i ładnie, poza tym ze nie wiem co to za kucyk i skąd ma ten zielony plaster na włosach o ile się nie mylę to jest OC z jednego z tych bardziej "pikantnych" blogów ;p keczup lub pikantny sosik jako CM = ftw xD ten plaster to chyba spinka na grzywce chyba że chodzi ci o ten kwiat wpięty z tyłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts