FreeFraQ Napisano Luty 23, 2012 Autor Share Napisano Luty 23, 2012 < proporcje z dupy ;p> obydwa z głowy ;p A za cholerę nie chce mi się kolorować lol xD Go to hell parasprite ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 I tak trzeba było od razu z parasprite'ami, a nie się pieprzyć w łapanie Fajne, tych szkiców nie widziałem ; > Chociaż Pinkie ma jakiś dziwny brzuch... albo mi się wydaje. Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 @up Może to nie jest brzuch tylko... Eeehm... Tak, dziwny brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 26, 2012 Autor Share Napisano Luty 26, 2012 Nie wyszło mi poprostu ;p< mi też sie zdawało że dziwny brzuch ;p> taki sobie rysek... tylko Flame śpi na ognistej chmurce. xD Tumblr ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 26, 2012 Share Napisano Luty 26, 2012 Łaaa moje pytanie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 29, 2012 Autor Share Napisano Luty 29, 2012 Work in progres... Zrobic szkic - check Zrobić lineart, wzmocnić linie - check. zrobić kolor - check zrobić cienie - uncheck... zrobić dialogi - uncheck.... Tumblr... I mały bonusik który mi wpadł podczas szkicowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 DerpyJack, hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 29, 2012 Autor Share Napisano Luty 29, 2012 I skonczona wersja. 3 dni roboty... ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Przypomniał mi się Bob Marley... a Konkretniej: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mACqcZZwG0k Tak czy siak - Good Job. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 2, 2012 Autor Share Napisano Marzec 2, 2012 < ten leżący to jej chłopak, który mi zbytnio nie wyszedł-.-> < sliver chyba kolory pomylił xD bo to nie jest meska wersja derpy xD> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Jak już wspominałam, Flame wygląda na zadowoloną, musiałbyś ten uśmiech narysować do góry nogami ;P Wtedy byłaby wkurzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Wiem wiem.. pomyliłem sie w nazwach MY MUM. ;p< coś niby nie tak z oczami...> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Boże fraq, kolejna clop scena? o czym ty śnisz? 3/4 up Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 II swiat, kuoth... II swiat ;p I o klop scena... widzisz tu gdzieś narządy płciowe? Nie? no właśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Ale czytałem twój drugi świat, i w pamięci utknęła mi scena sylwestrowa... zapowiada się podobnie... to jest tylko zapowiedź, taki zwiastun, nie traktuj tego dosłownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 5, 2012 Autor Share Napisano Marzec 5, 2012 Nah... i tak wyszła dziwnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Ładna twarz, okropne ciało, nawet cycki mi się nie podobają. : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 5, 2012 Autor Share Napisano Marzec 5, 2012 I know. Pierdole to, nie rysuje wiecej anthro ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Dobry pomysł. Bo kucyki Ci bardzo ładnie wychodzą. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 szkic . skonczona wersja. Ahh... zapomniałem jeszcze to. Request na prośbe Slivera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 To jest most? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 eee... YUP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Racja, most zwalony. Perspektywę popraw, bo wygląda trochę abstrakcyjnie. Most widziany z góry, kolumny pionowo, rzeka na dole, a chmury/mgła na górze. Pamiętaj, że nogi kuców w drugim planie są ciemniejszej barwy od tych pierwszoplanowych. Ale to już myślę kwestia stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 < taki sucharek... nieucz ojca dzieci robic ;D> Kwestia stylu, Cieniowanie jest ;> I ja nie robie całego koloru nogi na ciemniejszy kolor. < Wiem jak się cieniuje.> I miało wyglądać nieco abstrakcyjnie. < ale racja most nieco zwalony. Ale cóż pierw robie kucyka potem rysuje tlo ;D> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Ekhem.. ja tu z krytyką, a ty mi po doświadczeniu jeździsz. Wiem, że masz doświadczenie, a ja nie, ale ten most nie wygląda jak most. Po prostu ten rysunek nie wygląda na twoje dzieło bo jest zbyt.. płaski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts