FreeFraQ Napisano Czerwiec 17, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Brawa dla lukiego ;D To spinki. Zapomniałem wstawić... Ktoś na devie mówił żebym zvectoryzował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Słodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 *spogląda na fluttershy* ... Co się tak paczysz Słodko wyszło jeśli te pozostałe szkice nie są w jakiś sposób obrzydliwe(r34) to możesz mi je na pw wysłać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Mnie też ciekawią A Flutter bardzo fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 19, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Wstawił bym dwa arty, ale mają kategorie nudity< boobies> Wiec chyba kicha. jak ktoś chce dam na pw ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Dzięki za te arty , a właściwie to za jednego arta xD ... super wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 kolejna cześć komiksu. xd Zapomniałem wstawic... Flutterka rozczochrana. I vectorek Cloud z rozpuszczonymi włosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 DUDE! Świetne, kijem po zębach temu, któremu się to nie spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Łoo, ale extra słodziaśna ta ostatnia Oczywiście, że się podoba, także Flutterka (trochę hipisowsko mi się kojarzy) pierwsza klasa, wygląda jakby ledwo z łóżka wstała bardzo pozytywnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 ^ Bo wstała xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Fluttershy ma za małe nóżki - poza tym fajne. Co tam fajne, --> słodkie. Co tam słodkie,--> ultra-super-hiper-super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 To jest sfw tylko każdy wie co to za pluszak xD Reflesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ewww jak ty to robisz!? D: Ja też chciem tak. Tylko cienie wydają mi sie trochę dziwne, ale ja wcale nie cieniuję, więc wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 cienie wchodzą w mój styl są nienaturalne. ale to daje uroczku ;p A jak? http://www.livestream.com/freefraq/video?clipId=pla_be70c715-8399-4108-a9db-59df08bbfe16&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb 36 minuta muffin a początek dinky. To Bigmacini Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Po raz kolejny muszę podkreślić Twoją płodność Frifraczku. Oczywiście artystyczną Fajny ten czerwony, zwłaszcza te oczka, trochę rozmazane. Tylko czy kucyki nie mają w tylnich odnóżach wyżej tego... zagięcia? Kształtny ogonek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Yeey... Świetnie ci... wyszła. Serio, świetna robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 prezencik dla pewnego ziomka z usa < i prosił mnie o coś sfw > I skończona wersja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Podoba mi się twój styl. Jak ty to robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 oh masa roboty tym jest.. narysować bazówke, zrobic lineart, oczy, flat colory < moj styl nie wiem jak to nazwac> cienie i odblaski. Ciekawostka. by sie przyczepił> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Ciekawa jestem jakbyś narysował coś nie-kucykowego Bo chyba same kucyki rysujesz. Nie wiem, chociażby pokemona albo czempiona z LoLa, albo GLaDOS, albo coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 29, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Redrawny czas zacząć. Yay... wczoraj skończyłem moje pierwsze zamówienie Nie pokaże tutaj bo to było zboczone zlecenie Ktoś chce to pw dam ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Ale słodkie pysiaczki : P Wyrazy twarzy są fajne i oryginalne, widać, że to kucyki jak w MLP, ale każdy ma coś osobistego, tak jak ludzie w realnym świecie. Możesz zarzucić to zamówienie na PW jak Ci się będzie nudzić. Prace supcio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 2, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2012 < kto wie ten wie > Saucy.. a tu taki ship ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 No ja wiem.. Że twoje arty, co jeden to fajowniejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 3, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2012 ^ She veeeerry mad xD I skończona versyjka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts