Guzik Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Fajnie się złości. Tylko lewa "rzęsa" weszła na grzywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Art z cyklu "Zaraz ide ci Wp.......ić" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 6, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2012 Fajnie się złości. Tylko lewa "rzęsa" weszła na grzywkę. Efekt zamierzony. i można powiedzieć że jest pod grzywką. r63 soarina. Drugiego nie podam jest ch****e Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 8, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2012 Kij że dubel. Już wrzucam gotową. I może przestane wogóle aktualizować ten spam skoro i tak niema tu jakiegokolwiek życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Może nikt nie pisze, ale wiedz, że ludzie paczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 10, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2012 Lesbian party? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Na wszystkie Twoje prace można równie dobrze odpowiedzieć tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 10, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2012 Cloud poleciała na dwa dni do Cloudsdale... To Flitter sie "rozgościła" bo jest sama w domu... xD A starsza siostra(Cloud) pilnuje żeby młodsza(Flitter) nie piła xD Fix butelek ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Oj brzydko Flitter, siostra będzie na Ciebie zUa ;P . . . Tylko kopytka wyglądają z deczka jakby wystawały z szyi whatever! Jest dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 A co to za czarny kucyk? Octavia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 A co to za czarny kucyk? Octavia? Mi to przypomina bardziej siostrę Pinkie z 23 odcinka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 11, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2012 A co to za czarny kucyk? Octavia? Jak można pomylić Octavie... z Inkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Jak widać można To mogła być Octavia, za młodu kiedy nie miała CM, i kiedy miała krótkie włosy. Dobra nie spamuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 Taki na tumblr... Trololo czas na spam art. 2 ostanie zrobiłem wczoraj od podstaw na strimie. grammarami się jeszcze nie zajmowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielona99 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ty to masz talent naprawdę ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 poprawiona wersja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 dobre jak ja bym oceniał to bym ci dał 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 skonczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Hmm ... wydaje mi się , że Pinkie ma zbyt dużą szyję ... ale tak czy siak art jest bardzo fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 @Up No rzeczywiscie cóz... bede wiedział na przyszlosć. za nisko to robie ;x Anyway kolejny art. cieniowanie innym pędzelkiem. http://i.imgur.com/D9PCB.pngp Saucy. a od tak narysowane od początku na strimie. Czas odkopać. komiksem. Ze strimu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Ta Luna jest extra, widać w niej Twoją rękę (nie dosłownie... ) a bliźniaczki chyba nigdy Ci się nie znudzą, jak zwykle świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 25, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2012 Poprawiona wersja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Jeeej :3 Dzięki wielkie za to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 27, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2012 neeext. nadrabiam zaleglosci. Z dzisiejszego Strimu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 O lol, to ty narysowałeś ten ostatni wektor? Bo gdzieś go widziałem i chciałem ci wysłać żebyś zobaczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts