FreeFraQ Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 I co z tego? Limit obrazków to limit obrazków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 To nie było złośliwe to była tylko poprawka Co do rysunków jest git ja też muszę coś zaktualizować ale zabrali mi skaner żeby naprawić drukarkę D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 ^ jasne że ten ciemniejszy ale u mnie nie w tym rzecz ;3 Pozatym nie używam "gradietu" Aha i update Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Jaka ona jest słodka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 Neeext I jeden random zrobiony sobie na strimie xD HUGS Jakiś szkic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Odświeźmy artcik na urodzinki dla atryla < kto zna to zna> ^ zrobiony szkic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 O kurczę, to Ci wyszło naprawdę genialnie... od razu się robi cieplej na sercu : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Rifresh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 @UP - to mi się podoba, to jest wręcz słodkie - ale co więcej mogę napisać? P.S - ona ssie palec, czy wyciąga język? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 ona ssie tkaninę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Takie cuś zrobiłem z jego dwóch rysunków... Mówi, że mu się podoba i mam wrzucić to wrzucam ^^ http://puu.sh/14XbE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Squueeeee.... *heartattack* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 lolz in color ^^ http://puu.sh/155Qg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Fraken wymiatasz tym narzędziem ! Naprawdę, super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 http://puu.sh/15CPH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Jak zwykle fajne Pokolorujesz ten obrazek wyżej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 jak zwykle zapomniałem wstawic. Noi mały rework. mojego starego avatara. Staroć. a to nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Coś by odświerzyć coś tam. gift dla pewnego moda. a to na swojego tumblraka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Heh, fajnie maluje ten biały kucyk To tyle ode mnie mojego jakże dlugiego i konstruktywnego, wiele dającego do myślenia komentarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Bardzo fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Narysowałbyś Derpy bawiącą się probówkami?? Potrafię rysować ale tylko odtwórczo.(muszę mieć schematy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 28, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2012 coś innego. http://puu.sh/19l8t lepsza jakość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Traditional, eh? Wyszedł Ci dużo lepiej od ostatnich na kartce. GJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 http://puu.sh/19IkC Tutaj nie wyszedł mi pysk pinchy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Bardzo, ale to baaaaaaaaaaardzoooooo lubie twój styl rysowania XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts