FreeFraQ Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) Dzisiejsze 30 min art challenge. Tematem była apokalipsa... wiec pierwsze co mi przyszło na myśl do crossover z Stalkera Cien czarnobyla Wiec.. Flutterka. Also SRSLY MODE Flitter... xD Edytowano Maj 24, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Cóż za bulwers w pięknych oczętach w ostatnim obrazku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Cóż za bulwers w pięknych oczętach w ostatnim obrazku ^^ Siostra zjadła jej chipsy o smaku pizzy, TO KARYGODNE xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 *Nom* Icon na nowy "side" blog I banerek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Śliczne oczątka :> I przeurocza wyszła ta Snowdrop :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 i blame my mood and this Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Kocham to. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Yay. Był song z Madoka magica wiec lecimyz crossoverami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Zawsze śmieszy mnie motyw tago rodzaju broni u kucynków które nie posiadają paluszków xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Zawsze śmieszy mnie motyw tago rodzaju broni u kucynków które nie posiadają paluszków xD TO kuce... Your argument is invalid :ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Troche requestów tumblrowych na "rozgrzewke" Vinyl i Szary kuc z tyłu < jellyyyy> Misty wonderbolt < ah te bg kuce xD> A to w zasadzie wip dla kogoś < aka gift> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 amniamniamniammm :> uocze^^ To jakieś ciacho? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) amniamniamniammm :> uocze^^ To jakieś ciacho? Tak party soft. 30 min art challenge jest dobrą rozgrzewką. Poraz 3 edytuje dzisiaj ... Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez FreeFraQ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Śliczna ta pegazica na chmurce DJ-Fluttershy też niczego sobie, ale jej kopytko wygląda bardziej jak...płetwa xd PS: Co to za logo na słuchawkach? Znaczy skąd je wytrzasnąłeś? Bo albo to moja nadwrażlica albo z czymś mi się kojarzy >,> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Śliczna ta pegazica na chmurce DJ-Fluttershy też niczego sobie, ale jej kopytko wygląda bardziej jak...płetwa xd PS: Co to za logo na słuchawkach? Znaczy skąd je wytrzasnąłeś? Bo albo to moja nadwrażlica albo z czymś mi się kojarzy >,> Co do flutterki taka perspektywa kopyta xD ale może wygląda tak xD A co do słuchawek to Słuchawki Razer. Ale one nie są juz pod kategorie dj albo gamming xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ogólnie to jesteś przykładem na to, że można w krótkim czasie nauczyć się ładnie rysować. + dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Anthro thing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 wrzucił bym poprawioną wersje ale jest nago wiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Popracuj na anatomią. Nie wklejaj lepiej tu obrazków może daj linka do nich. Są tu też młodsi użytkownicy, po za tym nie jestem pasjonatką golizny u kucyków fuuuj. Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 jakieś 8 minutowe coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts