FreeFraQ Napisano Listopad 23, 2011 Autor Share Napisano Listopad 23, 2011 szczegóły ;p I zrobiłem mała poprawkę imienia mojego oc. Stwierdziłem, że "Dragon" to będzie jej przydomek A na imię tak na serio ma FireWind ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 23, 2011 Share Napisano Listopad 23, 2011 Kiedy przesłałeś mi szkic, pomyślałam sobie: "Brzydko mu idzie". A teraz, widzę prawdziwe cudeńko! Wydaje mi się, że to jedna z twoich najlepszych prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 24, 2011 Autor Share Napisano Listopad 24, 2011 Nie wiem kiedy dokończę aktualny rysunek wiec wrzucam Lineart jak na tą chwile.( chociaż nie wrzucam "niegotowych" prac ale kij.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyshadow Napisano Listopad 24, 2011 Share Napisano Listopad 24, 2011 mam wrażenie, ze widziałem to już gdzieś. poza tym malujesz myszką ta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 29, 2011 Autor Share Napisano Listopad 29, 2011 Pierw stare info. No tak myszką. Jeśli gdzieś widziałeś to hmm... może jest na necie(poniboru deviant niewiem) gdzieś ten sam lub podobny obrazek ;p Niewiem. Miałem jak to ja nazywam "podstawkę"(czyli zarys postaci bardzo słaby dodam) na kompie. A jak już robię to do końca ^^ Dobra... skończyłem tego Arta do końca ^^ Napis nie czytelny z leksza, ale na devie będzie widać dobrze ^.^ Teraz nowe. Na serio Moglibyście coś napisac ;x Dobra Nowy rysek artcik. a co o tym powiedzcie(albo nie wtedy juz poraz 4 bd robił tego samego posta...) ps. niejestem jakims pro w human ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 29, 2011 Share Napisano Listopad 29, 2011 Robisz bardzo fajne efekty w tym nowym programie Obrazki mi się bardzo podobają, zresztą tak jak wszystkie. Chyba opłacało się rysować w innym programie, bo widać efekty ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 29, 2011 Share Napisano Listopad 29, 2011 Ooo to jest świetne! Ja nie umiem tak rysować NA KARTCE! A ty takie cuda tworzysz myszką? Dam u :< Ajm jelous :< Świetnie narysowałeś Fluttershy i Rainbow :> Tylko palce u rąk takie zbyt rozłożone, rozwarte... I Rainbow chyba powinna mieć to białe coś (białko?) koło oka xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 29, 2011 Autor Share Napisano Listopad 29, 2011 To nie kucyk yay. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 29, 2011 Share Napisano Listopad 29, 2011 No a ty nie masz takiego białka koło oka? >. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 29, 2011 Share Napisano Listopad 29, 2011 Ja nie mam. Odcień skrzydeł RD nie pasuje wystarczająco do jej koszulki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 1, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2011 szczegóły war ;p i też niemam lulz Kolejny rysek. Piszcie ^.^ Tak sobie wyobrażam Applejack z siódmego rozdziału ;p Akurat tutaj coś ją wkur**iło co w siódmym jest chyba normalką... i tak wyobrażam sobie aj z rozpuszczonymi włosami;p And... Don't make Applejack angry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 1, 2011 Share Napisano Grudzień 1, 2011 Fajnie :> A co leży na ziemi? Gumki do włosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 1, 2011 Share Napisano Grudzień 1, 2011 Kolor skóry jest trochę ciemny, moim zdaniem zbyt ciemny, włosy przy ogonie są zbyt kanciaste, poza tym jest bardzo ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 1, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2011 noo... przy ogonie używałem gimpa wiesz przezroczystosc ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 2, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2011 Dobra... zrobiłem pewną poprawke sugerowaną przez pare osób Dla porównania daje poprzedni A teraz "poprawiony" Ktory lepszy według was ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 2, 2011 Share Napisano Grudzień 2, 2011 Ten wyżej... na tym niżej wygląda jak... nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 2, 2011 Share Napisano Grudzień 2, 2011 To ja powiem: jak szczotka do czyszczenia zniczy Poprzedni art był o wiele lepszy. A skoro kiedy robisz przezroczystość w Gimpie i ci wychodzi kanciasto, to czemu nie robisz tego od razu w programie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 2, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2011 hmm... bo niema chyba opcji przezroczystosci ;p lulz nawet nie patrzałem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 2, 2011 Share Napisano Grudzień 2, 2011 Powtórzę to, co Eva mi napisała w moim wątku: Zapisz jako -> PNG with transparent background, czy jakoś tak to się zwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 2, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2011 To jest png ^^ tylko juice ja korzystam z Paint Tool Sai nie z mypaint. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 2, 2011 Share Napisano Grudzień 2, 2011 A, w takim razie nie wiem, czy tam jest przezroczystość. Ale powinna być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 2, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2011 Przezroczystość robie sam zapisuje jako png itp itd tylko deviant teraz świruje ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 Ten pierwszy dużo lepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 7, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2011 Pierw stare info. Zrobiłem sobie coś z seri wet mane ;p dopisek Dawaj Fluttershy chodźmy na tą imprezkę. Nowe. Tak Sweetie w porę się zorientowałaś xD. ps. ciekawe ile bd aktualizował posty hmm... ciekawe bardzo ciekawe xD(nieważne) Piszcie co myślicie bo zamuł jest ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 7, 2011 Share Napisano Grudzień 7, 2011 w pierwszym skrzydła nie pasują kompletnie ;p albo po prostu dziwnie wyszły. Może gdyby miały podobny odcień do sierści lub nieco ciemniejszy lepiej by to wyglądało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts