W.B. Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 Witam, przedstawiam kilka moich niedokończonych prac. Dlaczego niedokończonych? Wydaje mi się że tego nie zrobię bo prawie nigdy nie kończę swoich prac. Ale istnieje cień szansy że coś z tego kiedyś będzie. Szkice z Fluttershy (możliwe że są trochę krzywe, ale to dlatego że nie umiem dobrze ustawić papieru na skanerze) : Spoiler Spoiler 5 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 15, 2018 Share Napisano Czerwiec 15, 2018 No-no, wygląda całkiem przyzwoicie. Rysuj dalej i próbuj kończyć :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Szkice są świetne w moim skromnym zdaniu; ba, nawet bym się pokusiła o pytanie o collaborację ze mną ^^' Widzę, że mieszasz style, prawdopodobnie szukając tego, który najbardziej Ci spasuje. Pod względem anatomii budowy kucyka nie doszukuję się żądnych błędów, z wyjątkiem rys. #2- żuchwa wydaje mi się nieco dziwna Niemniej jednak wspaniałe rysunki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 10, 2018 Share Napisano Sierpień 10, 2018 Naprawdę bardzo dobrze zapowiadające się szkice. Ogromny plus za pozy, są dynamiczne i ciekawe Mimika jest przeurocza, chociaż faktycznie, pyszczek Flutterki na drugim obrazku wygląda ciut dziwnie. Ta odstająca dolna warga nieco zmiejsza całość, przez pyszczek wypada jakby był trochę za mały, w porównaniu do głowy. Życzę powodzenia w dokańczaniu, bo po powyższych prezentujesz bardzo fajny styl ^ ^ Podsumowując, śliczne szkice! Może dodać im trochę koloru albo cienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 10, 2018 Share Napisano Sierpień 10, 2018 Rysunki są naprawdę fajne, a Fluttershy na tym pierwszy jest mega urocza. Jedynie, do czego mogę się doczepić to pyszczek... o ile na pierwszym mi się bardzo podoba to na drugim szkicu jest... cóż dziwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 3, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Dziękuję za miłe opinie, postaram się niedługo powrzucać więcej prac Na chwilę obecną nie mam nawet stołu ani normalnego ołówka , ale niedługo to się zmieni i powrócę do bazgrolenia. Aby nie było pusto wstawię takie coś. Jest to moja OC, wkurzona za narysowanie jej ołówkiem stolarskim i długopisem. Jest w nieco innym stylu co poprzednie. Mam kilka stylów których używam jednocześnie w zależności na co mam ochotę. Nie bardzo mi wyszło, bo jak wcześniej wspomniałam nie mam stołu i rysowałam na kolanie. Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Bardzo fajna, ale pyszczek widać, że niemal identyczny jak na awatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 4, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2018 @Starlight Sparkle, tak, bo to skucyfikowana wersja mojej psiej OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 Psia OC... a można zobaczyć pełną wersję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Listopad 30, 2018 Autor Share Napisano Listopad 30, 2018 Dnia 5.09.2018 o 00:20, Starlight Sparkle napisał: Psia OC... a można zobaczyć pełną wersję? Jestem w trakcie przeprowadzki i jeszcze nie wszystkie rzeczy przewiozłam, w tym rysunki. Wszystko mi się pomieszało, ale udało mi się wygrzebać taki rysuneczek. Niedługo będę mieć nieco więcej czasu i wtedy wstawię najświeższą wersję :-) To narysowałam parę miesięcy temu i jest to etap pracy do jakiego rzadko kiedy docieram. Prawie w ogóle nie używam kredek, możliwe że jestem zbyt leniwa. Spoiler A to inne prace, które wybrałam na dzisiaj: Spoiler Spoiler Pani Bocianowa Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 1, 2018 Share Napisano Grudzień 1, 2018 Zaciesz Yony mnie rozbraja! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 1, 2018 Share Napisano Grudzień 1, 2018 Pierwszy obrazek mi się kojarzy z Psy i Koty takim filmem Bardzo fajny, a mina psa jest świetna Grzegorz ma rację... Yona wyszła świetnie ze swoim uśmiechem Kolejny obrazek... kucyk. Kucyki są świetne, ale widzę, że rysujesz, zaczynając od koła. Tak jest w poradnikach różnych. Ja tak samo próbuję, ale jeszcze mi nie wychodzi tak dobrze. Pani Bocianowa przypomina mi przedszkole. Mieliśmy kiedyś zajęcia właśnie z rysowania i większość klasy rysowała bociany. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się