Vivi Cristal Napisano Lipiec 2, 2018 Share Napisano Lipiec 2, 2018 (edytowany) Cześć W moim pierwszym wpisie chce poruszyć temat nurtujący mnie od dawna. Co było by gdyby Król Sombra, Królowa Chrysalis i Discord wspólnie przejęli władze nad Equestrią ? Skończyło by się to Katastrofą czy naszej pięknej krainie wyszłoby to na dobre? Może ktoś oprócz mnie widzi w nich coś dobrego. Nie używaj kolorów (w szczególności zielonego i czerwonego). Może to robić tylko ekipa. Triste Cordis Edytowano Lipiec 2, 2018 przez Triste Cordis 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 2, 2018 Share Napisano Lipiec 2, 2018 Ponieważ jestem leniwa i nie chce mi się edytować Twojego posta, to sam to zrobisz: Tylko członkowie ekipy forum mogą pisać przy pomocy kolorków. I zmień tego Comic Sansa - z tej czcionki po prostu wszyscy się śmieją. No i temat w złym dziale, ale to już przeniosę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2018 Share Napisano Lipiec 2, 2018 9 godzin temu, Vivi Cristal napisał: Cześć W moim pierwszym wpisie chce poruszyć temat nurtujący mnie od dawna. Co było by gdyby Król Sombra, Królowa Chrysalis i Discord wspólnie przejęli władze nad Equestrią ? Skończyło by się to Katastrofą czy naszej pięknej krainie wyszłoby to na dobre? Może ktoś oprócz mnie widzi w nich coś dobrego. Oczywiście, że byłaby to katastrofa. Bo co dobrego może wyjść z panowania: 1. Gadziny żywiącej się miłością 2. Pana chaosu 3. Typowego tyrana. Nic. A czy jest w nich coś dobrego? Tak, ale z tej trójki jedynie Discord został dobrze przedstawiony. Pozostali pojawili się gościnnie, za mało o nich wiadomo PS. Nie używaj kolorów. A co do czcionki to używaj jakiej chcesz, regulamin tego nie zabrania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 2, 2018 Share Napisano Lipiec 2, 2018 Również uważam, że skończyłoby się to istną katastrofą. Świat pod panowaniem: 1 Sombry - to byłby po prostu skrajny totalitaryzm z całkowitym kultem jednostki i kontrolą nad umysłami poddanych. - Nie ciekawa perspektywa 2 Discord - strach się ruszyć, bo nigdy nie wesz, na co trafisz lub co trafi Cię. Może wydawać się lepsze od świata Sombry, ale nadal to wizja nie do przyjęcia. 3 Chrysalis - cóż... tutaj mi przychodzi na myśl tylko jedno skojarzenie. Widma z serialu Gwiezdne Wrota Atlantyda. Kucyki nie byłyby niczym innym jak chodzącymi bateriami, z których można w dowolnym momencie pobrać energię, by się nakarmić. Czy widzę w nich coś dobrego... w 2 i 3 tak, ale nie na tyle, by oddać im władzę w krainie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts