Vermik Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Bronych na weście jest wcale-nie-tak-mało, a praktycznie w ogóle ze sobą nie gramy, przynajmniej w większości. Jak na razie JA grałem tylko z jargolem, zapowiadało się również, że prawie grałem także z Ziomiszem i Kubą Dmode Cockiem (bez obrazy D:), do czego jednak nie doszło. Więc mój plan jest taki - dodajemy się wszyscy nawzajem do buddiesuf i gramy. Prawda, że bardzo ambitny ów plan mój jest? Link do komentarza
Herbi Napisano Październik 20, 2011 Share Napisano Październik 20, 2011 Dodaj k0ziolpl ! Link do komentarza
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Kuba Dmode Coke Jak nie inaczej Link do komentarza
Gość Ziomisz12 Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Ziomisz Link do komentarza
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 27, 2011 Share Napisano Październik 27, 2011 ale zmień cockciem na cookciem ;d Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Whoa! Czas odkopać ten temat Co powiedzielibyście na stałą godzinę wspólnych gier (dzień i godzina do ustalenia) Chodzi o to, aby raz na jakiś czas zagrać razem, zgrać się etc. etc. Proponuję soboty (rzadko kiedy jestem w Łodzi, więc mnie nie pasuje ) lub niedziele, Godzina? Może 17? Link do komentarza
Lukiner Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Co powiedzielibyście na stałą godzinę wspólnych gier (dzień i godzina do ustalenia) Chodzi o to, aby raz na jakiś czas zagrać razem, zgrać się etc. etc. Proponuję soboty (rzadko kiedy jestem w Łodzi, więc mnie nie pasuje ) lub niedziele, Godzina? Może 17? zapewne dla większość najbardziej pasuje od 16/17 aż do wieczora (no chyba że ktoś pracuje wtedy lub ma nocki) szczególnie w weekenedy. Lista jest niech ludzie sobie powysyłają zaproszenia do friendlist i można grać ;p Ja np ostatnio grywam z tarrem, systemem +/- ffq itp i jest fajnie szczególnie gdy Tarr gra supportami, ksuje jak najęty i biega bez butów przez dobre 15 minut gry ^^ Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Ty za to instant pickujesz bruzera i narzekasz, ze nie ma lepszego supporta... Anyway... może niech reszta się wypowie Link do komentarza
SystemShy Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 ej ja z checia zagram dodajcie sobie nick the stare master albo najlepiej napisac na gg Link do komentarza
BanditGC Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 dodajcie też mnie.Nick Bandit221 Link do komentarza
JohNc0ToN Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Dobra jak możecie to dodajcie mnie ManLaZooPL 934 win (dziś 100 hp i triple!!!!!!!!! irelia Penta Jax :O tryn Qadra a to tylko dziś) Link do komentarza
megaxsardas Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 ehh możecie dodać jak chcecie mieć supporta to jestem dostępny (nie wspominajmy ze niczym innym oprocz anka nie umiem grać) sorki za orto ale szybko pisze moj nick to megakucyk Link do komentarza
Dybson Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ja gram głównie w weekendy piątki i soboty od 19 do 23-1:00. Chętnie z kimś zagram nick: dybal. Jeżeli chodzi o komunikacje podczas gry to głównie skype(pisać na pw lub FB jak ktoś chce). Link do komentarza
rocker Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Jeśli brakuje wam 5-tego to możecie dodać. Nick Rock3rDa5h jak by co mogę grać wszyskie pozycje ale głównie ADC albo Jungle (Malzahar Jungle OP ^^) Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts