Syrth Napisano Październik 2, 2018 Autor Share Napisano Październik 2, 2018 @UszatkaZmieniałam wszystkie sensowne opcje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 To i ja coś zamówię: Od 1:16 do 1:24 Spoiler Mam takie pytanie. Czy da się spowolnić wybrany fragment filmu? A konkretnie od 1:20 do 1:22 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 2, 2018 Autor Share Napisano Październik 2, 2018 @Triste CordisCóż, nie było łatwo z prawie 10 sekundowego gifa pójść poniżej 3 mega, ale udało się xD Wymiary zrobiłam 500x240, by w razie czego mogło pójść w sygnaturkę. Ucięłam niepotrzebną górę (z kawałkiem hudu) i boki, by nie było niepotrzebnego nic. Dodałam efekt by schłodzić kolorystykę, bo moim zdaniem za dużo ciepłych kolorów było. No i jak prosiłeś - spowolniłam moment fikołasa Endżoj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 (edytowany) A zrobiłam sobie takie dwa gify z dwiema postaciami. Dziś w autobusie się skapłam, że nowy wygląd Nero z DMC wygląda jak... Jack Frost ze Strażników Marzeń, nawet dość pasuje charakterkiem Lubię gifom dawać mroźne efekty ^^ Edytowano Październik 9, 2018 przez PervKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 43 minuty temu, PervKapitan napisał: Jack Frost ze Strażników Galaktyki To są "Strażnicy Marzeń" XD A gify świetne~ :3 I rzeczywiście podobni. Jakby Nero miał troszkę więcej włosów to może i fryz wyszedłby identyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 8 godzin temu, Uszatka napisał: To są "Strażnicy Marzeń" XD A gify świetne~ :3 I rzeczywiście podobni. Jakby Nero miał troszkę więcej włosów to może i fryz wyszedłby identyczny. Za dużo tych filmów gdzie w nazwie są Strażnicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 (edytowany) Mógłbym mieć prośbę o przerobienie tej animacji Spoiler na gifa nadającego się na sygnę na forum? Edytowano Październik 26, 2018 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2018 Autor Share Napisano Październik 27, 2018 @Sosna Cóż... męczyłam się by ten gif w miarę jakoś wyglądał, ale ciężko się optymalizuje 8-sekundowe gify by miały poniżej 3 mega Nie wiem czy efekt Cię usatysfakcjonuje. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 29, 2018 Autor Share Napisano Październik 29, 2018 Gif dla @Paplok 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 1, 2018 Autor Share Napisano Listopad 1, 2018 Wykonałam 3 gify dla mojej dziołszki, @Uszatka. Więc jak widać zaokrąglone czy okrągłe gify też jestem w stanie robić ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 16, 2018 Autor Share Napisano Listopad 16, 2018 Dwa nowe, a z jednego, jak widać, zrobiłam sobie sygnaturkę. Coś więcej moich inspiracji jest niż requestów, ale jako że przyjmuję je ciągle to nie będę przenosiła tematu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 8, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2019 Dwa nowe, w sumie sygna wcześniej już zrobiona: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się