Aurora Borealis Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Naprawdę fajny kucyk, ciekawie dobrane kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 2 godziny temu, Aurora Borealis napisał: Lubię ludzi Czemu ja mam tak powalone w głowie, że jak to przeczytałem, to skojarzył mi się kanibalizm... Tak czy inaczej, witam również na forum and have fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 5 minut temu, Aurora Borealis napisał: Naprawdę fajny kucyk, ciekawie dobrane kolory. Wybierałem je długi czas. Większość czasu to tam parę punkcików na pasku xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Hehehe. Pshemo twoja wypowiedź mnie poprostu rozwaliła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 Witaj na forum~ Zawsze się cieszę widząc jakąś świeżą krew. Zwłaszcza, że fandom lata świetności ma za sobą Zadam ci kilka pytanek by cię lepiej poznać. Nie czytałam całego wątku więc jak się jakieś pytanie powtórzy to przepraszam. Jakie są twoje ulubione kucyki? Jakiego typu tematy na forum interesują cię najbardziej? :3 Lubisz pierogi ruskie? Jakie jest twoje hobby poza kucykami? Kim chcesz zostać w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 15, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2018 1.Luna i Discord 2. Niewiem jeszcze 3.Tak lubię pierogi ruskie 4. Lubię astronomię, biologię i chemię zbieram minerały oraz kocham rysować i trochę śpiewać 5. Zawsze chciałam zostać lekarzem Niektóre pytania się powturzyły, ale nie szkodzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 O, jesteś jedną z niewielu osób, która za ulubione postacie ma kogoś innego niż mane6 Astronomia to bardzo ciekawe zainteresowanie. Mnie najbardziej interesują w tym temacie cykle życia gwiazd i czarne dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 (edytowany) Witaj! Jestem Cahan i będę Twoim koszmarem jestem jednym z inkwizytorów moderatorów. Dlatego tu przybyłam. 1. Nie dubluj tematów. 2. Nie pisz posta pod postem. 3. Zacznij korzystać ze słownika, bo robisz sporo błędów i to rażących. PS. Odradzam wybór kierunku lekarskiego. 2/10, nie polecam. Edytowano Wrzesień 15, 2018 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 16, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Sorrki za błędy, mam dyslekcję i dysortografię, i nie zawsze te błędy widze. Sorrki jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Jeśli forum podkreśla Ci coś na czerwono, to znaczy, że czas skorzystać ze słownika. Jeśli nie masz pewności, to znowu polecam słownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 16, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 np jak mi podkreśla "MLP" też mam iść szukać w słowniku jak to poprawnie napisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 12 godzin temu, Cahan napisał: PS. Odradzam wybór kierunku lekarskiego. 2/10, nie polecam. Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 1. Mordownia. Zniszczenie zdrowia psychicznego i fizycznego gwarantowane. 2. Finansowo nie opłaca się przez długi czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Zniszczenie zdrowia psychicznego następuje przez cały okres nauki. "Nie opłaca się" - jeśli to jest marzenie, (zakładam, że jest to marzenie Aurory) to zawsze się opłaca je spełnić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 10 minut temu, Anoax napisał: np jak mi podkreśla "MLP" też mam iść szukać w słowniku jak to poprawnie napisać? Żart ci nie wyszedł MLP to poprawnie napisany skrót, którego po prostu nie ma w forumowym słowniku. Co innego "powturzył". To już jest i aż błaga o poprawienie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Ale nie kłóćcie się o gramatykę w wątku powitalnym. Cahan zwróciła uwagę, ma rację i tyle wystarczy. Nie ma co odstraszać nowej już na starcie ^^ 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Jak wolisz, jakiekolwiek zaczynanie tematu o gramatyce moim zdaniem było nie potrzebne dlatego się czepłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 16, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Dobra, jeszcze raz dzięki że ktoś mnie tutaj tak fajnie powitał, poznanie nowych fajnych ludzi dużo dla mnie znaczy. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 8 minut temu, Anoax napisał: Jak wolisz, jakiekolwiek zaczynanie tematu o gramatyce moim zdaniem było nie potrzebne dlatego się czepłem To się nie czepiaj, bo za rażące błędy w pisowni dostaje się warna. Dlatego lepiej poinformować i dać szansę na poprawę zamiast karać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Piękna nie potrzebna zasada 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 33 minuty temu, Anoax napisał: Piękna nie potrzebna zasada Potrzebna. Skończ w końcu, bo mi wstyd za ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się