Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 W tym wątku zamieszczamy piosenki, animacje, muzykę i Gify związaną z naszą wspaniałą Starlight Glimmer. Temat ma pomagać w szukaniu konkretnych rzeczy z panną Glimmer bez potrzeby przeszukiwania całego internetu. Obowiązuje regulamin forum... Zacznę od kilku piosenek: My Little Pony - Friends Are Always There For You Spoiler My Little Pony - Hearth's Warming Eve Is Here Once Again Spoiler My Little Pony - In Our Town Spoiler My Little Pony - We're Friendship Bound Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2018 Autor Share Napisano Październik 12, 2018 Zabawna animacja z panną Glimmer w roli głównej Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Szczerze to mało animacji z nią kojarzę. Pamiętam tylko to: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Autor Share Napisano Październik 19, 2018 Starlight jest OP Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Autor Share Napisano Październik 20, 2018 Lekcja magii Starlight i Trixie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Spoiler NekoKevin jest jeszcze drugi, świetny gif, ale niestety nie wszedł tutaj z powodu zbyt dużych rozmiarów... Spoiler https://www.deviantart.com/nekokevin/art/Starlight-Glimmer-plush-stop-motion-768818633 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 To, ja dorzucę animację ukazującą co może się stać gdy Starlight się nudzi Spoiler Oraz trochę muzyki Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 (edytowany) [Coś, gdzieś, kiedyś przeczytałem, że można napisać posta pod postem jeżeli od ostatniego minęły co najmniej 24 godziny. Jeżeli się mylę to przepraszam. Starlight nie bij ] Dla miłośników dubstepu, czy cokolwiek to jest... Nie bardzo znam się na tego typu muzyce a dubstep pierwszy przychodzi mi na myśl . Spoiler Nieco spokojniejsza melodia: Spoiler Oraz coś całkiem spokojnego: Spoiler Swoją drogą, jak zobaczyłem ten temat, to myślałem, że będzie w nim nieco większa aktywność... Edytowano Listopad 17, 2018 przez Suchar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Autor Share Napisano Listopad 23, 2018 (edytowany) Bardzo fajna i zabawna animacja o tym, jak Starlight zdobyła zwój z zaklęciem podróży w czasie... Spoiler Edytowano Listopad 23, 2018 przez Starlight Sparkle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Jedna ze scen z odcinka "The Royal Problem" stworzona w SFM: Spoiler Krótkie PMV ze Starlight w roli głównej: Spoiler Kolejna animacja 3D ze Starlight i Twi która nieco przesadziła z czarną magią: Spoiler I... Coś... Wrzucę tak dla zasady... Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 26, 2018 Autor Share Napisano Listopad 26, 2018 Kolejna bardzo fajna animacja... You must remember. Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2019 Kilka animacji z naszą klaczą. Starlight and the strange castle Spoiler Starlight Glimmer's Time Traveling - Zastanawialiście się kiedyś czy Starlight przeniosła się od razu do konkretnego momentu, czy może wybrała się w podróż po przeszłości? Oto odpowiedź Spoiler Equality in Ponyville Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2019 Starlight nie przestaje eksperymentować, z której magią do końca nie rozumie... ewentualnie rozumie, ale nie przewidziała efektów. W każdym razie chcecie zobaczyć, co by się stało, gdyby Rarity zamieniła się ciałem z RD? Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 17, 2019 Share Napisano Luty 17, 2019 @Starlight Sparkle Proszę bardzo! Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 21, 2019 Autor Share Napisano Luty 21, 2019 Starlight pomaga Twilight... oczywiście wyszło jak zwykle. MLP: Friendship is Magic - 'Starlight the Hypnotist' - Official Short Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 25, 2019 Autor Share Napisano Marzec 25, 2019 Czego oni jeszcze nie wymyśla o naszej Starlight... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 31, 2019 Share Napisano Maj 31, 2019 nekokevin Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 19, 2019 Share Napisano Czerwiec 19, 2019 anontheanon Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 nekokevin Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Autor Share Napisano Październik 27, 2019 Zbiór podobno najśmieszniejszych momentów ze Starlight Glimmer Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 nekokevin Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Nasza jak zawsze ukochana i zawsze lekko przerażająca Starlight Glimmer Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 26, 2020 Share Napisano Marzec 26, 2020 Spoiler Gif, który zrobił mi dzień, noc, no i w ogóle wszystko. Zapytacie co jest w nim takiego super? No jak to co?! Starlight jest szczęśliwa i to wystarczy, żeby to był best gif ever! Jak ktoś jest smutny, to gwarantuję, że widząc to się uśmiechnie! (autor - DuskyZombie, aka MLPMVGUY) 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 1, 2020 Share Napisano Kwiecień 1, 2020 (edytowany) JEJ....CIU! Jaki gif! Spoiler Jak się będę wpatrywał przez cały dzień, to mi się to przyśni w nocy! A co będzie dalej? Tego nawet ja nie wiem... Autor - n0nnny Edytowano Kwiecień 1, 2020 przez Youkai20 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 14, 2020 Share Napisano Kwiecień 14, 2020 Ooooooooch... Spoiler Autor - TwilyIsBestPone Spoiler (huh, a nieprawda; nie Twily tylko Glimmy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts