BiP Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Witam, padło pytanie o "Zapytajki CMC", zatem otwieram ankietę na okres 2 tygodni. Jeśli znajdą się chętni, to je otworzę, zatem wszystko zależy od was. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Ja chętnie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Prawda jest taka, że zapytajki szybko tracą popularność, ale spróbować warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Jeśli czujesz się na siłach, dobrze wczuwasz się w postacie to pewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Chcę zadawać pytania nie odpowiadać i za mało czasu miałbym na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Również uważam, że to fajny pomysł. Niech wracają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2018 Autor Share Napisano Październik 12, 2018 Co do moich sił, to najlepiej mi szło jako , bo u reszty to już tak mniej. I teraz jest pytanie, czy robić ewentualnie zapytajkę do każdej z osobna, jak dawniej, czy zrobić jedną grupową, gdzie każdy będzie pisał do której kieruje swoje pytanie, czy może tylko do Sweetie Belle, do której mam sporo grafik, których używałem do odpowiadania? Spoiler Bo jeśli miałyby być 3 zapytajki (5 jeśli uwzględnimy Babs i Gabby), to chyba musiałbym nająć kogoś do pomocy przy nich... 12 godzin temu, Triste Cordis napisał: Prawda jest taka, że zapytajki szybko tracą popularność, ale spróbować warto. Fakt, bo szybko pytania się kończą i dlatego pewnie ustalę limit do 3 pytań na post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Kiedy będą zapytajki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Sweetie może być "rzeczniczką CMC" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2018 Autor Share Napisano Październik 12, 2018 20 minut temu, misterspauls napisał: Kiedy będą zapytajki? Jak tylko wszystko się ustali, ich format i ilość. Pewnie w ten weekend. 14 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Sweetie może być "rzeczniczką CMC" No ja bym się skłaniał ku jednej ze SB, która by odpowiadała za wszystkie, no chyba że znalazłbym kogoś, kto odpowiadałby za pozostałe. Also @misterspauls udzieliłem ci odp na twoje pytania w twoim poście jak coś, więc pewnie powiadomienia nie miałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 @BiP Jeśli chcesz to mogę odpowiadać jako Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2018 Autor Share Napisano Październik 12, 2018 6 godzin temu, Triste Cordis napisał: @BiP Jeśli chcesz to mogę odpowiadać jako Apple Bloom Mi pasuje, jak dawniej też byłeś jako AP Ok, wnioskuję że wygra punkt pierwszy, zatem jedna zapytajka już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2018 Autor Share Napisano Listopad 12, 2018 Wiadomość Automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Archiwum Działowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2018 Autor Share Napisano Listopad 12, 2018 Dnia 11.10.2018 o 22:08, Triste Cordis napisał: Prawda jest taka, że zapytajki szybko tracą popularność, ale spróbować warto. Miałeś rację 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts