Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 (edytowany) Ja dodatkowo potrafię iść w górę i w dół jak to robią bohaterowie gier 2D. Potrafię pojechać windą w bok. Edytowano Marzec 3, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 To się nazywa "metro"! Potrafię pochłonąć kilka pączków jednym susem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 Ja nie muszę susać... pączki same do mnie idą. Potrafię żeglować Cheerfulowym metrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 To, że leżałeś nawalony w kałuży i Ci się wydawało, że żeglujesz, to się nie liczy Potrafię się zamienić w futrzaka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 A więc to Ty zwędziłeś księgę czarów Twilight i teraz cierpisz na likantropie. Książki mnie tak bardzo lubią, że same się dla mnie czytają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 6, 2019 Share Napisano Marzec 6, 2019 Odkryłeś mój wynalazek - audiobooki! Potrafię nie spać tak długo jak chcę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 6, 2019 Share Napisano Marzec 6, 2019 Jeśli ja uznam, że nie będę spał, to sen zasypia za mnie. Mam taki talent, że jak narysuje obrazek, to z miejsca zostaje uznany za niezrozumiałą sztukę nowoczesną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 Ja natomiast tworzę prawdziwą sztukę nowoczesną bez udawania Potrafię klaskać jedną dłonią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 A ja wynalazłem klaskanie. Potrafię wytrzymać spojrzenie Chucka Norrisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 Wtedy gdy patrzy łagodnie, a nie tak jak zwyczajnie - swoim przeszywającym spojrzeniem - to się nie liczy Potrafię wspiąć się na dowolny obiekt. Ostatnio wspiąłem się na wieżowiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 Ja do tego celu używam windy i potrafię się dostać na szczyt dowolnego wieżowca. Kiedyś w stronę ziemi leciał wielki kamień, ale na szczęście go dostrzegłem i powiedziałem "siad" i tak powstał księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 Luna już była na nim i go zatrzymała! Nie kłam! Potrafię nad sobą panować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 Potrafię panować nad innymi i sprawiam, że wydaje im się, że to oni nad sobą panują. Potrafię ogarnąć pomysły Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 A ja ogarniam pomysły naszego rządu - to dopiero kontrola! Potrafię biegać na rękach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 Też mi wyczyn... bieganie na rękach to wstęp do biegania na palcach. Znam księżycowy krok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 7, 2019 Share Napisano Marzec 7, 2019 A ja nie tylko znam ten krok, ale umiem go wykonać! Jestem geniuszem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 8, 2019 Share Napisano Marzec 8, 2019 Ja wymyśliłem ten termin, by jakoś nazwać swoje nieograniczone zdolności. Wszystkie klacze Equestrii mnie lubią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 8, 2019 Share Napisano Marzec 8, 2019 A mnie klacze z Equestrii i spoza niej! Napisałem wiekopomne arcydzieło o kucykach, a Tyś nie napisał nic! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 8, 2019 Share Napisano Marzec 8, 2019 Ja nie mogę pisać... kiedyś napisałem książkę przygodową i nazwano ją księgą ksiąg i doprowadziła do wielkich nieszczęść. Potrafię przezwyciężyć wszelkie pokusy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 9, 2019 Share Napisano Marzec 9, 2019 A ja nie tylko przezwyciężam pokusy, ale także wszelkie swoje potrzeby. Umiem biegać, skakać, pływać i wspinać się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Biegać, skakać, pływać, wspinać się? Pfff... No błagam... Ja te wszystkie rzeczy robię na raz, bez jakiegokolwiek problemu. Miałem nawet okazję wystartować w mistrzostwach świata w pływaniu, ale mnie nie dopuścili, bo jestem zbyt szybki i inni nie mieliby najmniejszych szans. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Najlepiej to nie wystartować w zawodach i wmawiać sobie, że by się wygrało... To ja spowodowałem, że Moon miauczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 To ja Cię nauczyłem sztuczek, więc skoro już się przyznałeś, to będziesz to odkręcał. To ja wymyśliłem spamowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Ja wymyśliłem słowo "spam", żebyś tak mógł nazwać swoją czynność Potrafię konstruować machiny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Naturalnie... każdy potrafi skonstruować machiny, gdy dysponuje moimi notatkami. Potrafię zrobić najlepszą kawę na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts