Sugar Sunset Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Hejka! Na forum używam kucykowego pseudonimu Sugar Sunset więc możecie mówić mi "Sugar" "Szug". Jestem bronym od jakiś 2 lat, pozatym bardzo lubię biologię oraz rysowanie digital oraz tradicional. Miło tu dołączyć :"> 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Witaj czym się inspirowałeś wybierając swe imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Witaj w stadzie Baw się tu dobrze z nami wszystkimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 (edytowany) Witaj w stadzie surgciu! Miłej zabawy życzę na forum. Edytowano Październik 27, 2018 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Witam cukiereczku. Szug, aż samo chcę się przerobić na szlug, albo stug Czytasz coś kucykowego nowy kolego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sugar Sunset Napisano Październik 28, 2018 Autor Share Napisano Październik 28, 2018 21 godzin temu, darkblodpony napisał: Witaj czym się inspirowałeś wybierając swe imię? Głównie mieszaniem ze sobą propozycji z generatora 20 godzin temu, Orsiro napisał: @Sugar Sunset Witaj i miłej zabawy na forum . Masz już swoją ulubioną postać? Oj i to kilka najbardziej lubię Sunset Shimmer oraz Twilight Sparkle 19 godzin temu, IloveSombra napisał: Witam cukiereczku. Szug, aż samo chcę się przerobić na szlug, albo stug Czytasz coś kucykowego nowy kolego? Cukierek albo psikus w koncu halloween głównie fanowskie opowiadania i krotkie webcomiksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Jak zwykle spóźnione... ale powitanie xd Dlatego witam, witam, i o nic nie pytam, bo jak zwykle pomysłu nie mam. Tu już chyba tradycja. Mniejsza, pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się