Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Masz swoją ulubioną złą postać w mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Darzę ogromną sympatią kilku antagonistów, trudno mi spośród nich wybrać jednego. Czy lubisz Equestria Girls? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie przepadam... wolę wersje kucykowe. Obejrzałaś wszystkie odcinki MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jeszcze nie. Nadrabiam obecnie wszystkie po kolei, żeby żadnego przypadkiem nie pominąć. Czy uważasz, że obecna generacja kucyków jest najlepsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie oglądałam poprzednich, ale z pewnością animacja jest najlepsza. Więc można uznać, że tak. Chyba. Zarabiasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak Masz wolne dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Niestety nie. Jestem okropnym pracownikiem, który aktualnie pije kawę dla rozbudzenia i siedzi tutaj. Masz jasno wyznaczone plany na przyszłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie, mam doświadczenie w tym, że na ogół nic z moich planów nie wynika, bo pojawia się mnogość zmiennych i czynników niezależnych ode mnie, więc nawet jak do czegoś dążę, to i tak nie mam pewności, że mi się uda. Widziałeś już dzisiaj coś pięknego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie zwłaszcza że jestem chora. Wymyślasz czasem własne piosenki z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Czekasz na jakąś grę w tym roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Zdecydowanie na 2 sezon "The Wolf Among Us". Czy miałeś kiedyś sny, mogące świadczyć o Twoim poprzednim życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie raczej. W sumie to nie wiem, bo bym musiała pamiętać swoje poprzednie życie. Czy czekasz na jakiś film w tym roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, jest ich nawet kilka. Czy planujesz wybrać się w tym roku na jakiś koncert? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Myślisz że w tym roku zdarzy się coś niesamowitego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Ale nie powiem co Jesteś od czegoś uzależniony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Od picia herbaty. Czy przeżyłbyś tydzień bez telefonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak Już to przeżywałam Lubisz Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Uwielbiam. Ona i Fluttershy to moje ulubienice, jeśli chodzi o Mane 6. Czy wśród Mane 6 jest kucyk, z którym możesz się identyfikować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, trochę osobowością z Fluttershy. Lubisz placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Szczególnie placki ziemniaczane. Ewentualnie tortille też można zaliczyć Dłubiesz sobie czasem słonecznik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Czasem tak... choć uwielbiam daktyle. Zaczynasz dzień od porannej kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Piję kawę tylko w krytycznych sytuacjach, bo w sumie nie wolno mi jej spożywać. Jesteś na jakiejś specjalnej diecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie... Lubisz swoją pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie xd Lubisz sztukę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak Lubisz wiersze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się