Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak na ból głowy Słuchałeś kiedyś ASMR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie... Czy wolisz fantastykę od sci-fic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 (edytowany) Tak. Brałeś kiedyś jakieś tabletki, żeby się uspokoić? Edytowano Marzec 3, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie. Palisz papieroski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie, nigdy nawet nie zacząłem palić i cenię sobie tę decyzję! Masz jakieś złe przyzwyczajenie, z którym chcesz zerwać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Miałem... ale zerwałem między innymi dzięki serialowi. serio Chciałbyś, by nieco zmienili wizje 9 sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 (edytowany) Wizja ciekawa. Niech pozostanie. Czy lubisz jeść tłusto? Edytowano Marzec 3, 2019 przez Grento YTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie, jestem potem leniwy i ociężały. Lubisz kluski śląskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Lubię. Czy słodzisz dużo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak Czy jest Twoją ulubioną kucykową emotką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Lubisz szalonych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak Lubisz gadżety różnego rodzaju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 No tak, zależy jakie. Spałeś kiedyś dłużej niż do 16 godziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Nie, bez przesady, szkoda dnia! Czytałeś kiedyś jakąś książkę motywacyjną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Najpierw coś musi mnie do tego zmotywować. Spędziłeś kiedyś pół dnia na Deviantarcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Nie. Grałeś kiedyś przez 12 godzin w jedną grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Nie... Po 2-3 godzinki, a potem robię coś innego. Znalazłeś kiedyś coś tak głupiego, że aż było fajne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak Lubisz udawać przed innymi, że jesteś bardzo zajęty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Nie Lubisz odkładać coś na później? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak. Jesteś zboczony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Nie Jesteś cierpliwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak, moja praca wymusza na mnie cierpliwość Czujesz się czasem znudzony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak... jak muszę siedzieć w pracy, a nic się nie dzieje. Czy lubisz fast foody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defiler Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak a zwłaszcza kebaby . Czy lubisz swoją pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 4, 2019 Share Napisano Marzec 4, 2019 Tak średnio. Nie jest źle, ale wykonuje ją tylko dla pieniędzy Lubisz filmy o mafijnych porachunkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się