Danio Doża Venucci Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie, moje myślenie jest zazwyczaj trochę porypane. Lubisz smak mięty ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Tak, lubię czuć miętę Grałeś w Uncharted 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 tak i przeszedłem nawet. Byłeś/aś kiedyś w skarbcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie. Wzniecałeś kiedyś ogień za pomocą krzesiwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Tak. Obserwowałeś kiedyś gwiazdy przez teleskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Tak. Spoiler Chociaż bardziej to taka luneta, jeśli się liczy... Spowodowałeś kiedyś wypadek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie Nigdy nie zdarzyło mi się złamać żadnego przepisu drogowego... może dlatego, że nie mam prawka. Czy byłeś kiedyś przesłuchiwany na policji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Tak, kilkukrotnie Poparzyłeś się kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Tak. Nawet wczoraj wieczorem, podczas prostowania włosów. Nie wiem, jak ja to zrobiłam. Czy ktoś kiedyś naruszył Twoją prywatność w takim stopniu, że do tej pory o tym pamiętasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Nie... chyba... Czy oglądałaś kiedyś film po którym było Ci niedobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Tak, zdarzyło mi się to. Moja ciekawość mnie naprawdę kiedyś do grobu zaprowadzi. Czy lubisz filmy, które można interpretować na wiele sposobów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Uwielbiam Oglądałaś film, którego zupełnie nie zrozumiałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 (edytowany) Oj tak, było takich kilka. Spoiler I często nie były to wcale filmy wybitne, po prostu jakieś gnioty, które nie wiem czemu ktokolwiek wypuścił na światło dzienne. Zawzięcie oglądam serię "Masochisty" na YT, tam jest sporo takich perełek. :') Czy masz tendencję do odczuwania większej sympatii względem bohaterów drugoplanowych niż głównych? Edytowano Marzec 19, 2019 przez Cerssie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Tak Lubisz brykać jak tygrysek z Kubusia Puchatka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Nie... to była jedna z moich mniej lubianych postaci. Lubiłem zawsze Sowę, królika, kangurzyce i gofera. Masz dar do, że tak powiem... ściemniania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Nie. Powiesiłbyś obraz na ścianie, który przedstawia denny krajobraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Dlaczego nie jeśli byłby ładnie narysowany. Czy jak Ci się trafi dzień wolny, to czujesz wtedy dopiero zmęczenie pracą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Nie. Odczuwam takie zmęczenie cały czas, łącznie z momentami, kiedy w tej pracy jestem. Czy chciałeś kiedyś spróbować wywoływania duchów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Nie... bo duchów nie ma więc, co można wywołać? Czy chciałabyś kiedyś zwiedzić nawiedzone ruiny nocą? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Tak Czy jesteś Polakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 20, 2019 Share Napisano Marzec 20, 2019 Tak. Czy jesteś patriotą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 Tak Pracujesz teraz nad czymś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 Tak, zapragnąłem okiełznać arkana projektowania SMPS Pada śnieg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 Nie pada. Lubisz rozważać jakieś skomplikowane kwestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 Nie Boisz się śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się