Kucykowa MLP Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Jeszcze nie Masz jakąś fobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Nie Masz skrzywienie na jakimś punkcie... oprócz kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Raczej nie Masz katar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Nie Często chorujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Ostatnio tak Czy świat wirtualny jest dla Ciebie bardziej atrakcyjny niż świat fizyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Pod pewnymi względami tak. Czy uważasz, że człowiek lepiej działa pod presją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Tak Czy uważasz, że zwis męski to nieco obciachowa nazwa dla krawatu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Tak Czy uważasz, że moda ogłupia ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Jak śmiesz nawet o to pytać, Skarbie?! Czy uważasz granie w gry za czynność bezproduktywną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 (edytowany) Nie... niektóre gry rozwijają lub uczą myślenia, lub pozytywnie wpływają na przyjaźń. Uważasz, że wydawanie pieniędzy na mikropłatności w mmo ma sens? Edytowano Kwiecień 10, 2019 przez Starlight Sparkle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Ja tam nikogo nie ganię co robi z własnymi pieniędzmi Ja nie preferuję mikropłatności - wolę sam do czegoś dojść, ewentualnie zapłacić za grę RAZ A DOBRZE jeśli jest naprawdę dobra. Lubisz sobie ponarzekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 (edytowany) Tak nawet kiedyś jak byłem dzieckiem, wziąłem pomysł z bajki i zrobiłem sobie słoiczek gniewu do którego przeklinałem, a kiedy skończyłem zakręcałem go U was też jest ładna pogoda ? Edytowano Kwiecień 10, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Nie Gardzisz pouczeniami, bo wiesz swoje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 Tak, chociaż nie powinienem tak robić niestety weszło mi to w zły nawyk. Ogarnia cię czasem niemoc i depresja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 Tak, czasem Śniły Ci się dzisiaj w nocy kompletne pierdoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 (edytowany) Tak, ale przyznam chciałbym pamiętać te pierdoły, bo wydawały się niesamowite. Grałeś kiedyś w Heroes 3 ? Edytowano Kwiecień 12, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 Tak Grałeś kiedyś w Deponie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 Nie. Żal ci Artura Morgana z RDR2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 12, 2019 Share Napisano Kwiecień 12, 2019 Nie... nie grałem więc mi obojętne co z kolesiem. Uważasz, że strajk nauczycieli jest dobry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 (edytowany) Nie ale przynajmniej uczniowie na tym korzystają bo nie chodzi się do szkoły Lubisz grać w gry online? Edytowano Kwiecień 14, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Tak, bardzo! Czy znasz kogoś, kto jest maniakiem na jakimś punkcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Raczej nie Powiedział ci ktoś kiedyś że jesteś zbyt szczery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Nie Kupiłaś kiedyś coś pod wpływem impulsu i potem tego żałowałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 15, 2019 Share Napisano Kwiecień 15, 2019 Nie żałowałam Ponadto kupuję zawsze po długim namyśle, nigdy impulsywnie, Skarbie Czy lubisz pić czerwoną herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Tak, ubóstwiam wszystkie rodzaje herbaty Wszystkie rodzaje parze i piję co najmniej raz w tygodniu. Potrafisz wykrzesać z siebie zapał do czynów wielkich i wzniosłych ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się