Decaded Napisano Październik 28, 2019 Autor Share Napisano Październik 28, 2019 Nie Posiadasz koperek w pojemniku po lodach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 28, 2019 Share Napisano Październik 28, 2019 Nie Masz w domu sporo kwiatów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 29, 2019 Share Napisano Październik 29, 2019 Tak, zwłaszcza storczyków. Masz w domu obrazy wiszące na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 29, 2019 Share Napisano Październik 29, 2019 Tak. Planujesz zrobić sobie jakiś tatuaż? Niekoniecznie w bliskiej przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 3, 2019 Share Napisano Listopad 3, 2019 Nie, takie rzeczy nie są dla mnie. Czy uważasz, że ludzie zbyt często podążają za najbardziej popularnym źródłem informacji zamiast prawdziwych faktów ustanowionych przez specjalistów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Tak. Dobrze dzisiaj spałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Nie... chyba mnie coś bierze. Odpocząłeś przez ten weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 N I E Jeszcze bardziej się zmęczyłem Chodzisz rano do sklepu po chleb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Nie Jesteś teraz głodny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Tak Kiedyś było lepiej? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Ach odwieczne pytanie Tak, kiedyś zawsze było lepiej niż teraz. Wydaje ci się, że masz coraz mniej czasu na cokolwiek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Nie, w zasadzie to czas mi się dłuży Czy uważasz, że mógłbyś osiągnąć w życiu znacznie więcej niż osiągnąłeś dotychczas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 6, 2019 Share Napisano Listopad 6, 2019 Tak , ale w którymś momencie życia odpłynęła ze mnie motywacja i samozaparcie, ale to tylko inny sposób nazwania tego lenistwem. Przebrałeś się w coś na Hallowen ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Nie, nie potrzebuję przebrania. Za to byłam na maratoniku horrorów Pracujesz w święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Nie Wyjeżdżasz na święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Nie. Jesteś pogrążony w apatii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Tak Planujesz, gdzieś wyjechać na długi weekend ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Nie... raczej porządnie wypocząć Czy planujesz niedługo jakiś większy zakup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Nie, planuję oszczędzać Wspominasz czasy, gdy na forum był chat? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Pamiętam tylko nie wiem czemu usunęli. Nikt mnie nie zawiadomił że usuwają. Czy lubisz oglądać filmy do późna? ( do 4 rano na przykład ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Nie. Lubię się wyspać Boisz się, że w przyszłości dopadnie Cię bieda, jeśli sobie nie zapracujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Szanse są po równi zarówno dla biedy, jak i dla drugiej strony, a co przyszłość przyniesie, tego nie wiem więc po co się na zapas martwić. Kto wiem, a może za tydzień będzie wojna i już bieda nie będzie naszym zmartwieniem? Czy czasem za bardzo się martwisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Tak Masz czasem jakąś jedną natrętną myśl od której nie możesz się uwolnić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 Tak, doskonale znam ten problem. Jesz teraz coś słodkiego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Nie. Ale niedawno jadłam pizzę :3 Masz ochotę się napić czegoś ciepłego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się