Danio Doża Venucci Napisano Listopad 29, 2019 Share Napisano Listopad 29, 2019 Tak Poczułeś kiedyś silne Deja vu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 29, 2019 Share Napisano Listopad 29, 2019 Tak, i to nawet całkiem niedawno Czy jest ktoś na kogo możesz liczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 30, 2019 Share Napisano Listopad 30, 2019 Tak Organizowałeś kiedyś konkurs ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2019 Share Napisano Listopad 30, 2019 Nie przypominam sobie Śnią Ci się ostatnio jakieś pierdoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 1, 2019 Share Napisano Grudzień 1, 2019 Nie, tylko standardowa czarna nicość. Jadłeś ostatnio coś kalorycznego i niezdrowego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2019 Ostatnio? Masz na myśli "codziennie"? Tak. Przeleżałeś cały weekend w łóżku oglądając anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 1, 2019 Share Napisano Grudzień 1, 2019 W tym tygodniu nie, ale zdarzyło mi się to jakieś dwa miesiące temu, najgorzej z kolei było jak ubzdurałem sobie ,że obejrzę całą serię Pokemon od pierwszego odcinka. Masz swoje ulubione anime ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2019 Całą serię Pokemon? Ty chory człowieku Tak mam, ale naprawdę ciężko podać jeden tytuł. Moje top5 (kolejność losowa): Hellsing Ultimate Sword Art Online Grisaia no Kajitsu No Game No Life Re:Creators Jako honorową pozycję mogę podać Death Note (za genialną fabułę i postacie) oraz Higurashi (za robienie sieczki z mózgu co kilka odcinków). Byłeś kiedyś na większym konwencie innym niż kucykowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Tak Spoiler Pozycja przedostatnia jak nic kojarzy mi się z... Widziałeś wszystkie części Gwiezdnych Wojen więcej niż 3 razy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Nie. Robisz coś, żeby być z siebie zadowolonym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Tak Potrzebujesz czasem, by ktoś za cos Cię pochwalił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 3, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2019 Nie, ale jest to miłe uczucie. Zjadłeś pizzę na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 3, 2019 Share Napisano Grudzień 3, 2019 Nie, takie rzeczy tylko wieczorem, Skarbie Stanąłeś kiedyś na głowie, żeby sprawdzić jak długo ustoisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 3, 2019 Share Napisano Grudzień 3, 2019 Tak, mój rekord to 15 sek. Spoiler Po szóstej próbie... Dasz radę zrobić 100 pompek pod rząd ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 3, 2019 Share Napisano Grudzień 3, 2019 Nie Kiedyś to trenowałem i mój maksymalny wynik to było 75 powtórzeń z rzędu. Przeszkadza Ci czasem samotność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 Tak, codziennie. Od x lat. Czy mieszkasz na swoim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 Nie Planujesz ostrożnie swoje wydatki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 Tak, jestem pod tym względem wręcz obsesyjnie pedantyczny Lubisz się wyciszyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Nawet nie wiesz jak bardzo \ Lubisz gorącą czekoladę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Tak, i to chyba ze wzajemnością, bo ona sama wchodzi we mnie Lubisz dokonywać kalkulacji w głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Tak Lubisz gry simopodobne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Nie. Masz notatnik pod ręką na różne spontaniczne zapiski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Tak... i szkicownik Masz komunikator, którego nigdy nie wykorzystujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Tak Lubisz pilnować dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Nie Lubisz zajmować się zwierzętami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się