Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie, ale za to przepadam za kuchnią troszkę bliższego wschodu, a konkretnie indyjskiej Lubisz sery pleśniowe ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie... ale jak była okazja to się skosztowało. Nigdy nie można powiedzieć, że się czegoś nie lubi, nie próbując. Lubisz mocne alkohole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie, nie przepadam wole wytrawne wina albo szampan, ale i tak przez większość roku jestem abstynentem. Lubisz chałwę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 TAK! Zjadam całą od razu Lubisz marudzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Czasem Lubisz się nudzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 (edytowany) Definitywnie NIE Eksperymentujesz czasem z niecodziennymi dodatkami do jedzenia ? Spoiler Wiecie sardynki w oleju i do tego kajzerka z miodem, takie rzeczy. Edytowano Czerwiec 9, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Cały czas Lubisz czytać artykuły naukowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 TAK Zajmujesz się czasem dziećmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie... Męczą Cię czasem spotkania z ludźmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 (edytowany) Tak... Boisz się Psów ? Edytowano Czerwiec 9, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie Boisz się owadów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Tak w szczególności tych najbardziej oczywistych jak pająków czy wszelakiego latającego-dźgającego żądłami insektów. Boisz się Ciemności ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie Boisz się głębokiej wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie wiem nigdy się na nią, aż tak nie narażałem więc nie mam z nią wiele doświadczenia. Boisz się ciasnych pomieszczeń ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie Boisz się wysokości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Nie. Wiem jaka jest relacja między wysokością a moją wagą, na tyle, bym nie musiał przejmować się upadkiem. Czy masz bóstwo przed którym klękasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 Nie Czy wierzysz, że może gdzieś jest jakiekolwiek bóstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 Ciężkie pytanie z wątkiem egzystencjalnym, co ? Okej odpowiem na to tak dla ubezpieczenia. Tak istnieje gdzieś tam Rozważasz czasem sposoby na jakie byś mógł umrzeć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 Tak... mam kilka opcji, które mi pasują. Myślisz czasem nad tym, jak by potoczyło się Twoje życie, gdybyś coś tam kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 11, 2019 Share Napisano Czerwiec 11, 2019 A kto nie myślał przynajmniej raz, co by było gdyby ? Oczywiście moja odpowiedź brzmi tak, zdarza mi się to co drugi dzień z tego co czytałem to niezbyt dobrze. Chciałbyś zmienić jeden element swojej osobowości, który ci się nie podoba ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2019 Share Napisano Czerwiec 11, 2019 Nie. Byłbym zbyt idealny Dobrze znosisz upały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 12, 2019 Share Napisano Czerwiec 12, 2019 Średnio, ale mogę powiedzieć, że tak. Wolisz deszcz czy to, co mamy teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 12, 2019 Share Napisano Czerwiec 12, 2019 DESZCZ Zepsułeś coś cennego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 12, 2019 Share Napisano Czerwiec 12, 2019 Nie... Ukradłeś kiedyś coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 12, 2019 Share Napisano Czerwiec 12, 2019 Nie Chciałbyś nie pracować w upale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się