Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 (edytowany) Nie. Masz konto w Google? Edytowano Styczeń 14, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak Masz konto na Deviantart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak. Spoiler A to że nie wszystkie linki do DA mi nie działają, to już odrębna kwestia! Pamiętasz hasła do wszystkich swoich kont? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak Masz więcej niż dwa maile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak Spoiler A kto nie ma? Masz ochotę na spanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak Zrobiłeś ostatnio coś głupiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak. Żałujesz, że zrobiłeś coś głupiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Czasem tak Często popełniasz błędy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak, tylko czasami sobie późno to uświadamiam. Czy zdarzyło ci się mieć paraliż senny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Tak, niejednokrotnie! Nazwał Cię ktoś kiedyś cymbałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Cymbałem? Pamiętam wiele wyzwisk w moją stronę, ale cymbała chyba nie było. Zjadłbyś teraz tortillę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Marzę o tym masz zdjęcie z kimś przebranym za pucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Nie, ale nie pogardziłbym Zakładasz cieplejsze skarpety na zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Nie, chyba że jest wyjątkowo zimno Prowadzisz zdrowy tryb życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Tak! Zniszczyłeś coś kiedyś w przypływie złości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Nie , ani jednej rzeczy , ale za to mam na koncie dziesiątki stłuczonych talerzu i innego rodzaju zastawy stołowej z powodu mojej ...... Ciapowatości Czy , kiedykolwiek dostałeś jakiś niewygodny prezent , który sprawia ,że czujesz się niekomfortowo , ale przyjąłeś go , bo wiadomo , że nie wypada odmówić ? Na przykład ja: (Na na swoje 13 urodziny dostałem , czaszkę jelenia z osobistych trofeów myśliwskich mojego dziadka ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Oczywiście, że tak! Na ogół takie prezenty dostaję! Śmiałeś się kiedyś do utraty tchu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Nie Zdenerwowałeś się kiedyś tak, że musiałeś iść na długi spacer, by ochłonąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Tak Kupujesz w końcu kucykowego pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Na razie mam inne kucykowe zakupy. Masz plany na weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Może,,, Spoiler Czy ten dzień był dla Ciebie dobrym dniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 w porządku Herbatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 (edytowany) Tak , zdecydowanie bym się napił , ale nie byle pierwszego liptona tylko , porządną mieszankę czarnej herbaty z pomarańczą i goździkiem . Czy wypiłeś , kiedyś kwas cytrynowy , albo czy przynajmniej potrafisz jeść cytrynę jak jabłko ? ( Bo ja tak ) Edytowano Styczeń 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Pewnie. Lubię cytrynę. Zdarzyło Ci się ryczeć parę godzin przez książkę/film/kreskówkę/grę z bardzo silnych emocji (wzruszenie, smutek, radość, epickość)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 (edytowany) Tak , czasem nosiło mnie nawet kilka dni , odtwarzałem sobie wtedy całą akcje w głowie , ciągle i ciągle . Z dumą przyznam , że połowa tych momentów pochodzi z tego fandomu . Czy posiadasz pluszaka kucyka ? Edytowano Styczeń 16, 2019 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się