Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Nie, ale raz zdarzyło mi się mieć świadomy sen w wieku 12 lat, zmarnowałem go na pójście jak co wtorek do szkoły, bo akurat nie zorientowałem się, że jeszcze śpię . Masz szacunek do autorytetów ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Nie, uważam za rozsądne myśleć samodzielnie, a nie ślepo zawierzać autorytetom. Przygrzało Cię dzisiaj słońce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Nie... ale ogólnie to nieźle opaliło... mogę uchodzić za turka. Czy posiadasz jakiś wiatrak lub inne urządzenie schładzające? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 JUŻ NIE! Czy masz lody w zamrażalniku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Były, ale już nie ma. Czy masz pod kopytkiem jakiś smakołyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Nie I tak nie mam apetytu w te upały. Czy zdarzyło Ci się kiedyś usłyszeć wypowiedź, która zmieniła Twoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Tak... Czy jest jakaś piosenka, która wpłynęła na Twoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Tak. Czy jest coś, co kompletnie nie wpłynęło na Twoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Tak... Czy jest coś, co żałujesz, że pojawiło się w Twoim życiu i odebrało Ci sporo czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Nie, ale zapewne dlatego, że ja nie uznaje czegoś takiego jak marnowanie czasu. Nie odczuwam nigdy czegoś takiego. Masz dziś normalny obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 26, 2019 Share Napisano Czerwiec 26, 2019 Tak. Nie nudzą Cię już czasem te kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Kusiło mnie, by dać tutaj jakiś mocny mem, ale nie ma nic tak mocnego, co mogłoby się równać z herezją i bluźnierstwem tego pytania... bardzo mnie zawiodłeś Cheerful. Często jadasz na mieście? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Nie, mam pełno żarcia w domu! Zamierzasz w końcu kupić pluszaka kucykowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Tak I cały czas mi chodzi po głowie jak zdobyć pełne wydanie wszystkich odcinków od sezonu 1 do 9... legalnie. To chyba jednak nie będzie możliwe. Podobała Ci się scena gdzie Twilight uznała Starlight za gotową do odejścia, ale Glimglam jednak przyznała, że nie jest gotowa odejść i prezent pożegnalny zmienił się na prezent z okazji jej pozostania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Tak Wyjeżdżasz gdzieś na wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Całkiem możliwe, ale nie na wakacje a urlop Czy jesteś zadowolona z tego, jak zakończyłaś rok szkolny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Tak Masz jakieś kompleksy na punkcie swojego wyglądu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Nie. Co dziwne - ładniejsze ode mnie osoby mają Lubisz bujać się na krześle/fotelu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 29, 2019 Share Napisano Czerwiec 29, 2019 Bardzo Lubisz przeglądać demotywatory w wolnej chwili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Tak, ale robię to już bardziej z przyzwyczajenia. Spaliliście się na słońcu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Tak... Czy kolejny tydzień nadal ma być u Ciebie gorący? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Niestety tak. Czy odżywiasz się zdrowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Tak Czy jesteś wegetarianinem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 4, 2019 Share Napisano Lipiec 4, 2019 nie narzekasz na pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 4, 2019 Share Napisano Lipiec 4, 2019 Już nie.. Padał deszcz u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się