Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Tak. Czy masz podświetlaną klawiaturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 tak Wiesz co to dipol nadienienki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 13, 2019 Share Napisano Lipiec 13, 2019 Nie Pamiętasz dobrze co i kiedy robiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 13, 2019 Share Napisano Lipiec 13, 2019 chyba że mi się film urwie, czyli tak oglądałeś serial "Czarnobyl"? co do nadienienki myślę że większość zna ten widok: Spoiler antena składająca się z takich dipoli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 13, 2019 Share Napisano Lipiec 13, 2019 Nie, ale mam taki zamiar, bo wiele dobrego o nim czytałem Lubisz zadawać ludziom trudne pytania, bo upajasz się ich niewiedzą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 13, 2019 Share Napisano Lipiec 13, 2019 nie, podłości raczej we mnie nie znajdziesz lubisz kapelusze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 14, 2019 Share Napisano Lipiec 14, 2019 Tak lubię je, ale niestety moi rodzice postawili sprawę jasno jeśli chcę z nimi jeszcze mieszkać, mam ich nie nosić. Masz jakiś swój ulubiony element ubioru, który cię wyróżnia lub po prostu lubisz go nosić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 14, 2019 Share Napisano Lipiec 14, 2019 Tak Jadłeś kiedyś ukraińską chałwę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 Nie... Jadłeś kiedyś ośmiornicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 Chyba tak... Nie wiem... wyglądało jak ośmiornica Kupiłeś kiedyś jakąś tandetną pamiątkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 Tak Dalej gdzieś ją mam. Robiłeś kiedyś coś, co było zabawne tylko dla Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 Tak, polegało to na lepieniu doskonale okrągłych i gładkich kul z gliny sprzed mojego ogródka oraz suszenie ich ,aby stwardniały na kamień . Zdobyłeś kiedyś jakiś szczyt górski ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 Nie, ale blisko szczytu byłem Lubisz mieć koszmar senny, po którym budzisz się z ulgą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 17, 2019 Share Napisano Lipiec 17, 2019 A co to koszmary? Mnie nie śnią się koszmary, a moje sny są tak pokręcone, że nie mogę ich zakwalifikować do żadnej znanej kategorii. Śniło Ci się, że w śnie coś sobie wbiłeś i po przebudzeniu dalej czułeś ten ból? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak Po czym okazywało się, że kończyna mi ścierpła Przytuliłeś kiedyś dziecko z zespołem Downa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak... mam taką pracę, że mam kontakt z naprawdę dużą ilością różnych ludzi więc i tacy się zdarzają. Wyrzuciłeś kogoś kiedyś z jakiejś imprezy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 (edytowany) Tak, i był to kuzyn Jesteś ojcem chrzestnym/matką chrzestną? Edytowano Lipiec 18, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak. Spoiler Kocham moją chrześnicę Uciekałeś kiedyś przed kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Oj za małolata robiło się mnóstwo dziwnych rzeczy wiec nie jeden raz... Rozbiłeś kiedyś coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 A pewnie! Najbardziej mi było żal śnieżnej kuli Aresztowała Cię kiedyś policja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie Byłeś w wojsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 nie chciałbyś być zawodowym żołnierzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak, ale chyba nie w tym kraju. Chciałbyś pracować w policji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 NIE Poszedłbyś na masaż tajski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie Brałbyś udział w egzorcyzmach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się