Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 NIE Chciałbyś mieć komputer hybrydowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie... wystarczy mi mój Chciałbyś mieć motocykl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie Chciałbyś mieć kort tenisowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 hmm tak Chciałbyś mieć dom jak Jetsonowie? Taki w chmurach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 18, 2019 Autor Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie, wolałbym pod ziemią. Ciężej spaść. Piłeś dziś herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie , muszę to naprawić Pijesz napoje energetyczne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie Masz lęk wysokości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 (edytowany) Nie... w sumie nie wiem, bo dawno na wysokości nie stałem Myślałeś kiedyś nad studiami doktoranckimi? Edytowano Listopad 18, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Tak Myślałeś kiedyś by wyjechać za granicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2019 Share Napisano Listopad 19, 2019 Codziennie o tym myślę Masz smykałkę do robótek manualnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 20, 2019 Share Napisano Listopad 20, 2019 Tak. Używasz asystenta google? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2019 Share Napisano Listopad 20, 2019 Nie Robisz coś, czego Ci się nie chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 21, 2019 Share Napisano Listopad 21, 2019 Tak, z resztą kto tego nie robił ? Takie życie. Natrafiasz czasem na memy, które idealnie opisują twoje życie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 21, 2019 Share Napisano Listopad 21, 2019 Ojj... bardzo często Słuchasz czasem filmów motywujących? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2019 Share Napisano Listopad 21, 2019 Tak Oglądasz czasem wieczorami filmy, które oglądałeś już n razy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 21, 2019 Share Napisano Listopad 21, 2019 Tak Jesteś czasem tak zmęczony, że nie masz na nic ochoty i nawet byś się nie przejął, gdyby właśnie skończył się świat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2019 Share Napisano Listopad 22, 2019 Nie Czy akceptujesz odmienność innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2019 Autor Share Napisano Listopad 22, 2019 Tak, o ile nie wmuszają jej we mnie. Posiadasz ujemną motywację, gdy robisz cokolwiek dla siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2019 Share Napisano Listopad 23, 2019 (edytowany) Nie Przeglądasz czasem kucykowe arty, żeby wyszukać te najmilsze dla Twych oczu? Spoiler BO JA TAK!!! Edytowano Listopad 23, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2019 Autor Share Napisano Listopad 24, 2019 Nie. Leżysz w łóżeczku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Jak najbardziej w domu mam trzy egzemplarze: Najstarszego i najukochańszego "tigera" oraz dwa bliźniaki pół-persy pierwszy wabi się ciapanty ze względu na swoje biało-pomarańczowe futro, drugiego nazywam w myślach "pyza z mięskiem" nazwa wzięła się od mojej młodszej kuzynki, były jej pierwsze słowa kiedy zobaczyła mojego rudego kocura. Lubisz psy ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Nie... nie bardzo. Lubisz rybki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Tak... Lubisz coś wcinać dla poprawy nastroju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Nie... ja sobie pomagam muzyką. Chciałbyś mieć makietę Ponyvile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Tak, może wtedy wygrywałbym w Zgadnij miejsce z Youkaiem Czy czujesz się czasami bezsilny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się