Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Mój największy lęk. Zaraz obok trypofobii. Lubisz wesołe miasteczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Czujesz się nieswojo w ciasnych pomieszczeniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie Lubie ciasne pomieszczenia i ciemność Masz lęk wysokości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Masz słabość do czekolady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Zdecydowanie tak. Lubisz pizzę hawajską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak... stanowię konkurencje dla Moon Lubisz Piri-piri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie miałam okazji spróbować, trochę przerażają mnie ostre rzeczy xd Czy masz ulubiony smak lodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak ale kilka. Chciałbyś cofnąć czas i zacząć życie na nowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Fascynuje mnie ilość istniejących alternatywnych światów zależnych od podejmowanych przeze mnie decyzji na różnych etapach życia. Chcialabyś, aby reinkarnacja była prawdą? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie koniecznie, ale moim skromnym zdaniem jest prawdopodobna; Lubisz crafting w grach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Średnio... zwykle się nie opłaca, bo rynek jest już pełen najlepszych itemków. Lubisz trudne gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Uwielbiam. Lubię wysilać swój mózg. Lubisz gry, których przebieg jest zależny od podejmowanych przez ciebie decyzji? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Oczywiście! Takie gry są najlepsze! Grałeś kiedyś przez cały dzień w jedną grę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) Taaak. W 1997 roku podczas ferii zimowych twardo tłukłem w Earth2140 (średnio od 8 rano aż do 2-4 w nocy) Chciałbyś poznać tajniki malezyjskiego parkuru? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, zdarzyło mi się, mimo tego, że była stosunkowo krótka. Ale chciałam dostać kilka różnych zakończeń. Czy masz swoją ulubioną grę, której żadna inna nie dorównuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak Też lubisz Mass Effect? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jeszcze nie grałam, ale uwielbiam piosenkę z jej soundtracku „Twinkle twinkle little star”. Nigdy nie myślałam, że kołysanka może brzmieć tak niepokojąco i ciekawie. Kojarzysz Bioshocka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 tak ale nie grałem i nie lubię. 5 minut temu, Chip napisał: Chciałbyś poznać tajniki malezyjskiego parkuru? Dalej nikt nie odpowiedział na to pytanie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 (edytowany) W sumie to nie... Lubisz serię Baldur Gate? Edytowano Styczeń 25, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Kojarzę, widziałam to chyba u znajomych, sama nie grałam. Kojarzysz Wolf among us? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, wyśmienita gierka twórców The Walking Dead, przyjemnie mi się grało. Będziesz oglądać tegoroczne filmy Oscarowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Może... aktualnie mam do nadrobienia jeden serial anime "Atak Tytanów" Czy planujesz zakup jakiejś szczególnej gry w tym roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Raczej nie i narazie zbieram na nowy telefon. zdarzyło ci się kiedyś pokłucić z sąsiadem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Zdarzyło. Dobrze wspominasz dzieciństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak, dobrze je wspominam, takie beztroskie, nie to co dzisiaj. Planujesz, już teraz swoje wakacje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się