Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak... może... nie wiem. Trudne pytanie. Najczęściej tak. Chciałabyś być kimś innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Oj tak. Każdego dnia żałuję, że nie mogę zrealizować tego marzenia. Czy wyróżniasz się podczas spotkań w towarzystwie znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak Brakiem zainteresowania przyziemnymi tematami. Lubisz długie i ciekawe dyskusje na dziwne tematy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak, takie dyskusje są najlepsze! Sama jestem dziwna, więc tym bardziej pasuję. Lubisz prowadzić filozoficzne dywagacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Owszem... Jesteś lubianą osobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. Spoiler Chyba... Spoiler Może mi się tak wydaje, a śmieją się ze mnie za plecami... Miewasz lekkie paranoje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Cały czas. Zazwyczaj mi się wydaje, że wszyscy mnie nienawidzą i śmieją się za moimi plecami. Czy cierpisz na jakieś problemy zdrowotne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Nie... Masz szczęście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. Rozdeptałeś kiedyś ślimaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Jestem koszmarnym pechowcem, który w najważniejszych sytuacjach spada na przysłowiowe „cztery łapy”. Czy miewasz wrażenie deja vu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Nie Czy płakałeś kiedyś w kinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 (edytowany) Tak Straciłaś kiedyś panowanie nad sobą? Edytowano Luty 9, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Często mi się to zdarza. Jestem dość neurotyczna. Ale kończy się to po prostu na podniesieniu tonu głosu. Czy oglądasz teraz jakiś film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Nie, ale za chwilę zacznę... Spoiler Bohemian Rhapsody Siedzisz teraz wygodnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 (edytowany) Tak Czy słuchasz w tej chwili muzyki? Edytowano Luty 9, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak Boisz się psów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. Oglądam film, do tego odcinek MLP, słucham muzyki, głaszczę kota i jem płatki. Czy to już jest podzielność uwagi? Czy jesteś już zmęczony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak trochę. Wcześnie wstajesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. W końcu mam wolny weekend, ale prawdopodobnie wybiorę się na jutrzejszy ponymeet. Wierzysz, że można oszukać przeznaczenie? Spoiler Akurat ten film oglądam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Powiedzmy, że tak... inna sprawa, że nie wierzę w przeznaczenie. Człowiek tworzy swoją historię każdego dnia, a jaka ona będzie, zależy tylko od niego. Takie coś jak przeznaczenie według mnie nie istnieje. Liczysz na coś specjalnego na ponymecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Na to, że zdołam tam dojechać, a na miejscu się jakoś odnajdę i nie skończę jako totalny wyrzutek. To dużo? Myślisz, że ludzie są z natury źli? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Raczej nie... ludzie są jak pusta kartka, która ktoś do pewnego momentu zapisuje. Spoiler Bardziej mi chodziło o to, czy planujesz zakupy jakichś pamiątek, jeśli będą. Czy uważasz, że zmiany klimatu spowodowane działalnością człowieka to fakt i są już nieodwracalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 30 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Bardziej mi chodziło o to, czy planujesz zakupy jakichś pamiątek, jeśli będą. Spoiler No to się zadaje pytanie: Czy planujesz zakup pamiątek? Tak. Śpisz w tej chwili? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Nie... ale za dzieciaka faktycznie miałem tendencje do lunatykowania Chciałbyś kiedyś kupić sobie wołgę albo czajkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 (edytowany) Raczej nie, ale chętnie przejechałabym się każdym z nich chociaż raz. @Starlight Sparkle Tak, raczej planuję zakup pamiątek, choć nie wiem, czego oczekiwać, więc na nic konkretnego się nie nastawiam. Czy masz prawo jazdy? Edytowano Luty 10, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się