Grento YTP 269 Report post Posted February 13, 2019 (edited) Niestety nie... Czy chciałbyś, chciałabyś podbić Equestrię? Edited February 13, 2019 by Grento YTP Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted February 13, 2019 Nie Życzę Equestrii jak najlepiej, a tyrania by jej nie służyła Myślałeś kiedyś, żeby zrobić sobie dłuższą przerwę od forum? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 13, 2019 Tak i nawet taka miała miejsce przez parę lat. Czy lubisz słoneczniki? Share this post Link to post Share on other sites
Starlight Sparkle 3,156 Report post Posted February 13, 2019 Lubię... Często również karmię nim ptaki. Lubisz zwierzęta? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted February 13, 2019 Tak. Lubisz pić mocną kawę wieczorem? Share this post Link to post Share on other sites
Starlight Sparkle 3,156 Report post Posted February 13, 2019 Tak... zupełnie na mnie nie działa Lubisz małe dzieci? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted February 13, 2019 Takie bardzo małe, to nie Interesowałeś się reinkarnacją? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 13, 2019 Tak. Interesowałeś się śmiercią kliniczną? Share this post Link to post Share on other sites
Starlight Sparkle 3,156 Report post Posted February 13, 2019 Nie Chciałbyś się reinkarnować w nieskończoność? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 13, 2019 To zależy... ale chyba tak. Czy chciałbyś być niezabijalny? Share this post Link to post Share on other sites
Starlight Sparkle 3,156 Report post Posted February 13, 2019 Znaczy... mieć nieśmiertelność? Czasem tak, ale na dłuższą metę chyba nie... Pechowo świat może się stoczyć i wszyscy umrą i tylko jedna, niezabijalna osoba się ostanie. Czy chciałbyś znać przyszłość? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 14, 2019 Raczej tak. Czy ludzie to dziwne istoty? Share this post Link to post Share on other sites
Cerssie 134 Report post Posted February 14, 2019 Tak. Nie dziwię się, że kosmici jeszcze do nas nie zawitali. Czy chciałbyś zamieszkać na innej planecie, jeśli istniałaby taka możliwość? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 14, 2019 To trudne pytanie, bo zależy od warunków na samej planecie i od tego, czy byłbym tam sam. Jeśli warunki byłby dobre i zabrałbym się z kimś, kogo lubię, to tak. Czy lubisz cyfrę 8? Share this post Link to post Share on other sites
Cerssie 134 Report post Posted February 14, 2019 Tak. Miałam chyba nawet kiedyś taki numer w dzienniku. Spędzasz w jakiś szczególny sposób dzisiejszy dzień? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 14, 2019 Oczywiście. Czy lubisz nieskończoność? Share this post Link to post Share on other sites
Stormy Mood 144 Report post Posted February 14, 2019 Ostatnio sporo się musiałam nią zajmować i powoli mam już dość. Matma... W temacie czasu: Lubisz czekać na coś? Share this post Link to post Share on other sites
Cerssie 134 Report post Posted February 14, 2019 Zdecydowanie nie. Jestem raczej niecierpliwa. Czy łatwo cię zirytować? Share this post Link to post Share on other sites
Chip 1,896 Report post Posted February 14, 2019 Nie, trzeba wykazać się nie lada głupotą/idiotyzmem aby wyprowadzić mnie z równowagi Chciałbyś wziąć udział w kosmicznej wycieczce? Share this post Link to post Share on other sites
Stormy Mood 144 Report post Posted February 14, 2019 Why not? Mogłoby być ciekawie Lubisz ludzi głośno słuchających muzyki w miejscach muzycznych? Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 269 Report post Posted February 14, 2019 O k**** tylko nie oni... Nie! Czy lubisz się zmęczyć? Share this post Link to post Share on other sites
Kucykowa MLP 132 Report post Posted February 14, 2019 (edited) Nie Jesteś osobą wrażliwą? Edited February 14, 2019 by Kucykowa MLP Share this post Link to post Share on other sites
Cerssie 134 Report post Posted February 14, 2019 Powiedziałabym, że nawet nadwrażliwą. Czy jesteś miłośnikiem sztuki? Share this post Link to post Share on other sites
Kucykowa MLP 132 Report post Posted February 14, 2019 Tak uwielbiam sztukę i wszystko co jest z nią związane. Lubisz swoją pracę? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted February 14, 2019 Tak średnio Znasz jakiegoś dobrego hydraulika? Share this post Link to post Share on other sites