Defiler Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Zimno bo w tedy się czuję na równi z sercem :D. Czy jak jesteś sam/sama czujesz czyjąś obecność choć nikogo nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Rzadko. Czy umiesz robić smaczny rosół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie Czy lubisz jak Cię ktoś drapie po plecach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Bardzo. Czy długo się kąpiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie, mam kabinę prysznicową! Cyk, biorę szybki prysznic i tyle! Rozważasz czasem sens swojej ludzkiej egzystencji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak. Czy uważasz, że kiedyś ludzie będą bardziej moralni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak... choć wszystko mi mówi, że nie. Czy uważasz, że pomidorowa przewyższa rosół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie. Rosół najlepszy. Chociaż ja lubię wszystkie te zupy. Oprócz jarzynowej. Czy chciałbyś pójść do wojska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Kiedyś tak... teraz już nie Czy chciałbyś latać śmigłowcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Mógłbym, ale nie jakoś bardzo. Czy lubisz pływać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak. Chciałbyś być podmieńcem w świecie MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak. Czy uprawiasz jakiś sport? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak. Czy lubisz chodzić po górach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Kiedyś tak. Dużo śpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak, ostatnio sporo, i jeszcze nie czuję się wyspany Pogarsza Ci się wzrok od patrzenia w monitor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie Czy masz tak jak ja pod łapką/kopytkiem szklaneczkę zimnej gazowanej Coli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie, mam herbatkę. Czy chciałbyś zarabiać na życie produkując bajki o kucykach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Chyba tak... Czy chciałbyś zastąpić swoje części ciała, tymi cybernetycznymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Dlaczego nie... Zawsze to nieco pewniejsze. Czy chciałbyś wybrać się na wycieczkę do Hasbro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak jednorazowo, owszem, Żeby zobaczyć proces animacji. Czy lubisz słuchać deszczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Tak! Dostałeś kiedyś minusową reakcję na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 (edytowany) Oczywiście... Zazwyczaj wtedy, kiedy pisałem o czymś, z czym się nie zgadzam. Czy przejmujesz się opinią innych ludzi? Edytowano Marzec 3, 2019 przez Grento YTP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie, tyle już tych opinii słyszałem, że wszystko mi jedno Dałeś kiedyś komuś minusową reakcję? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie przypominam sobie... ale możliwe, że kiedyś tak. Lubisz zajmować się roślinami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Nie. Chyba, że tylko podlewać, to ewentualnie tak Brałeś kiedyś jakieś tabletki, żeby się poczuć lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się