misterspauls Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 (edytowany) Cześć wszystkim pegasis i brony!! O to moja własna zapytajka. Możecie pytać o wszystko ale bez przesady. O to moje zasady. 1. Możecie zadawać maksymalnie 3 pytania. 2. Tylko jedna osoba może zadać pytanie aż odpowiem na poprzedni. 3. Nikogo się nie obraża. Też mogę pomagać na różne tematy i problemach. Powodzenia!! Edytowano Styczeń 20, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 1.Jaką nową rasę inteligentnych istot dodałbyś do Equestrii ? Czy, była by ona wrogo nastawiona, czy pokojowo koegzystowała ze wszystkimi w harmonii ? 2.Ile fanfików już przeczytałeś ? 3.Lubisz tacos ? Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Cytat 1.Jaką nową rasę inteligentnych istot dodałbyś do Equestrii ? Czy, była by ona wrogo nastawiona, czy pokojowo koegzystowała ze wszystkimi w harmonii ? Sam nie wiem. Może centaury lub kuconoidy ( Kuconoidy do rasa androidów jak w filmach ) Na pewno byli bardzo przyjaźni nastawieni. Cytat 2.Ile fanfików już przeczytałeś ? Na pewno gdzieś 15 fanfików. Cytat 3.Lubisz tacos ? Nie wiem. Nie jadłem jeszcze tacos. Ale na pewno spróbuje. Dziękuje za pytania. Kto następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Pytania ode mnie: 1. Czy wejdziesz na mój kanał yt? Spoiler PS. Kucyko-Sonicowy Fan 2. Czy masz Steama albo Instagrama? 3. Co tam u ciebie słychać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Cytat 1. Czy wejdziesz na mój kanał yt? A chętnie, sprawdzę sobie co tam jest. Cytat 2. Czy masz Steama albo Instagrama? Nie mam ani Steama i Instagrama. Cytat 3. Co tam u ciebie słychać? Jakoś sobie żyje. Nic ciekawego się nie dzieje. I znowu zadowolona osoba. Następny proszę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Cześć! 1) Jak masz na imię w realu (jeśli to nie tajemnica)? 2) Co porabiasz w życiu? Uczysz się? Studiujesz? Pracujesz? 3) Masz dysleksję? Pozdrawiam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Cześć Cheerful! Jak tam u ciebie? Cytat 1) Jak masz na imię w realu (jeśli to nie tajemnica)? Nie, do żadna tajemnica. Mam na imię Paweł, a ty? Cytat 2) Co porabiasz w życiu? Uczysz się? Studiujesz? Pracujesz? Tak. Pracuję na rolnictwie. Cytat 3) Masz dysleksję? Tak mam dysleksję. Ale mi to nie przeszkadza Hihihi!!!! Fajne macie pytania. Który następny? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Kolejne pytania ode mnie: 1. Jak ci się podobał mój kanał yt? 2. Jaki zespół muzyczny lubisz? 3. Jaka jest twoja ulubiona muzyka z twojego oczywiście zespołu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Bardzo chętnie ci odpowiem Cytat 1. Jak ci się podobał mój kanał yt? Bardzo mi spodobał. Fajne filmiki masz z gier i kucyków Cytat 2. Jaki zespół muzyczny lubisz? Różne, jak wpadnie mi w ucho do słucham. Cytat 3. Jaka jest twoja ulubiona muzyka z twojego oczywiście zespołu? Nie mam ulubionego zespołu. Słucham co wpadnie w ucho. Ale się rozpędziła moja zapytajka. Poproszę następnego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 34 minuty temu, misterspauls napisał: Nie, do żadna tajemnica. Mam na imię Paweł, a ty? Grzegorz Tak jak byłem podpisany, zanim zmieniłem nick: Grzegorz_Nikodem. Pawle! 35 minut temu, misterspauls napisał: Tak. Pracuję na rolnictwie. Tak jak AppleJack? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 No część Grzegorzu. Cytat Grzegorz Tak jak byłem podpisany, zanim zmieniłem nick: Grzegorz_Nikodem. Pawle! Hmm...? Nie wiedziałem. Cytat Tak jak AppleJack? Podobne. Ale nie hoduje jabłek tylko pszenicę i zwierzęta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Po raz 3 pytania ode mnie: 1. Lubisz mnie i czy chciałbyś żebym cię zapoznał w realu? 2. Słuchasz może tej piosenki, jest nowa od JTH a jeśli jej nie słuchałeś to polecam, jest super fajna! Spoiler 3. Kogo lubisz ze Znaczkowej Ligii? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Witam cie przyjacielu!! Cytat 1. Lubisz mnie i czy chciałbyś żebym cię zapoznał w realu? Lubię każdego i nigdy się nie umawiam przez internet. Cytat 2. Słuchasz może tej piosenki, jest nowa od JTH a jeśli jej nie słuchałeś to polecam, jest super fajna Bardzo fajna. Wpada w ucho. Cytat 3. Kogo lubisz ze Znaczkowej Ligii? Całą trójkę lubię Edytowano Styczeń 21, 2019 przez misterspauls 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Cześć Misterspauls! Znowu kolejne pytania ode mnie: 1. Grasz może w Minecrafta? 2. Masz jakieś gry na PC? 3. Kiedy masz ferie? Bo ja od 15 lutego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 22, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2019 No cześć koleżko Cytat 1. Grasz może w Minecrafta? Nie gram Minecrafta bo tej gry nie lubię. Cytat 2. Masz jakieś gry na PC? Mam gry na pc około 20 gier różnych. Cytat 3. Kiedy masz ferie? Bo ja od 15 lutego. Nie mam ferii bo już z kończyłem szkołę. Mam dużo pracy na rolnictwie. A ferie zaczęły się 21 stycznia. Dziękuje za pytania. Który następny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 22, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Hejka Applejack i ty Orsiro!! Cytat 1.Jakie planety obserwowałeś? Żadne. Bo miałem za dużo pracy na rolnictwie i pogoda dała we znaki. Cytat 2.Jaką porę roku lubisz najbardziej? Lato najbardziej. Bo nie lubię jak jest za zimno. Cytat 3.Czy wypadłbyś na moto ? Czemu nie? Dawno nie jechałem na motorze Dziękuje za pytania. Poproszę kolejne pytania Edytowano Styczeń 22, 2019 przez misterspauls 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Cześć Misterspauls! Po raz 5 chyba.. pytania ode mnie: 1. Czy będziesz częściej zaglądał na mój kanał yt? 2. Oglądasz może animacje kucykowe od AgrolChannel i ForgaLorga? 3. Chciałbyś wspólnie razem ze mną robić parodię mlp? Bo mam planowane na kiedyś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 23, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2019 Cześć Jakubas18!! Cytat Po raz 5 chyba.. pytania ode mnie: Masz rację, to twoje 5 pytanie. Cytat 1. Czy będziesz częściej zaglądał na mój kanał yt? Postaram się zaglądać jak najczęściej Cytat 2. Oglądasz może animacje kucykowe od AgrolChannel i ForgaLorga? Jeszcze nie. Jak będę miał czas to zairze. Cytat 3. Chciałbyś wspólnie razem ze mną robić parodię mlp? Bo mam planowane na kiedyś. Nie wiem. Może tak może nie, pożyjemy zobaczymy. Dziękuje za pytania. Ciekawy jestem kto następny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 (edytowany) A co mi tam... To i ja o coś zapytam. 1. Oglądałeś Gravity Falls? 2. Jaka jest twoja ulubiona gra wideo? 3. Rozwiążesz dla mnie zagadkę? Spoiler CEZAR napisał na kartce "slqnlh slh xnudgod jriud", po czym powiedział do Brutusa: "cofnij swoje szanowne cztery LITERY O TRZY kroki DO TYŁU". Edytowano Styczeń 23, 2019 przez Triste Cordis 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 23, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2019 (edytowany) Cześć Tristi!! Cytat 1. Oglądałeś Gravity Falls? Tak oglądałem. Dosyć fajna. Cytat 2. Jaka jest twoja ulubiona gra wideo? Żadna. Bo już nie gram w gry video. Cytat 3. Rozwiążesz dla mnie zagadkę? Postaram się. To pierwsze jest językiem indonezyjski i nic nie znaczy (slqnlh slh xnudgod jriud) po pisał bo pijaku a te drugie zdanie do cezar brutusa chciał ten tekes. Wiesz o co chodzi. Chyba o to chodzi tej zagadce. Taj znać jak jest poprawna. Zadowoleni z moich pytań? Poproszę następne pytanie Edytowano Styczeń 23, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 (edytowany) 27 minut temu, misterspauls napisał: Postaram się. To pierwsze jest językiem indonezyjski i nic nie znaczy (slqnlh slh xnudgod jriud) po pisał bo pijaku a te drugie zdanie do cezar brutusa chciał ten tekes. Wiesz o co chodzi. Chyba o to chodzi tej zagadce. Taj znać jak jest poprawna. Nie jest. Ani trochę Dam podpowiedzi w stylu gry Myst IV, czyli stopniowo (od drobnej sugestii do prawie podania rozwiązania). Podpowiedź 1. Drobna wskazówka: Spoiler Najważniejsze są tutaj słowa: "cezar, trzy, litery, do, tyłu". Cezar to nie tylko imię. Poszukaj w google Podpowiedź 2. Drobne naprowadzenie na odpowiedź Spoiler Te słowa to zaszyfrowana wiadomość. Pamiętasz co mówiłem o cezarze? Podpowiedź 3. Ostateczna podpowiedź Spoiler Te słowa zostały zaszyfrowane szyfrem cezara. Cofnij litery o tyle kroków, ile miał zrobić Brutus @misterspauls Ok, wybacz. W takim razie, żeby nie było spamu mam pytanie. 1. Jaki jest twój ulubiony bohater Marvela? 2. Jaki jest twój ulubiony złoczyńca? (ze wszystkiego) Edytowano Styczeń 23, 2019 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 23, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2019 (edytowany) 10 minut temu, Triste Cordis napisał: Nie jest. Ani trochę Dam podpowiedzi w stylu gry Myst IV. Podpowiedź 1. Drobna wskazówka: Ukryj treść Najważniejsze są tutaj słowa: "cezar, trzy, litery, do, tyłu". Cezar to nie tylko imię. Poszukaj w google Podpowiedź 2. Drobne naprowadzenie na odpowiedź Ukryj treść Te słowa to zaszyfrowana wiadomość. Pamiętasz co mówiłem o cezarze? Podpowiedź 3. Ostateczna podpowiedź Ukryj treść Te słowa zostały zaszyfrowane szyfrem cezara. Cofnij litery o tyle kroków, ile miał zrobić Brutus To jest triste zapytajka, musisz zadawać pytania. A po drugie mówiłem że się postaram ale nie obiecywałem że zgadnę. Drugim razem tak nie rób jeśli mogę o to prosić. W porządku. Nic takiego się nie stało Cytat 1. Jaki jest twój ulubiony bohater Marvela? Moją ulubiona postać do Hulk. Cytat 2. Jaki jest twój ulubiony złoczyńca? (ze wszystkiego) Hmmm... Sam nie wiem. Ooo.....! Już wiem Thanox i Venom. Dziękuje za pytanie. Następnego poproszę Edytowano Styczeń 23, 2019 przez misterspauls 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Siemandero Pawełku! 1) Pawle? Pawełku? A może wolisz po prostu misterspaulsie?! (język sobie można połamać) 2) Piłeś kiedyś śliwowicę? 3) Masz jakieś drugie imię? Spoiler Ja mam na drugie Nikodem Pozdro 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2019 Na siema Grzegorzu!! 8 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: 1) Pawle? Pawełku? A może wolisz po prostu misterspaulsie?! (język sobie można połamać) Jak wolisz. Mi nie sprawi problemu Nikodemie. 8 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: 2) Piłeś kiedyś śliwowicę? Nie piłem śliwowicę. Nie miałem okazji tego pić. 8 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: 3) Masz jakieś drugie imię? Nie mam drugiego imienia. Też cie pozdrawiam Dziękuje za pytania. Pozdrawiam wszystkich. Następne pytanie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Cześć Misterspauls! Po raz 6 pytania ode mnie: 1. Wolisz Sunset Shimmer czy Starlight Glimmer? 2. Czy lubisz hipogryfy? 3. Czy lubisz podmieńce? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się