Kao Napisano Luty 21, 2019 Share Napisano Luty 21, 2019 Hej, więc tak jakby ktoś chciał to przyjmuje requesty na digitale. Na tak zwanym "base" czyli podstawie eqg i mlp, lub bez, rysowane całkowicie przeze mnie tylko mlp. Chodzi mi tu o poćwiczenie tej rechniki, mogąc komuś sprawić przyjemność. Bez gore i clop. Żebym mogła lepiej zrozumieć twoje oc, opisz je: np. kolory, osobowość, zainteresowania(?). Można wysyłać zgłoszenia na priv. Jakby ktoś chciał się o coś zapytać to więcej informacji na priv. 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 22, 2019 Share Napisano Luty 22, 2019 możesz spróbować mojego baleronaVillefort! wszystkie informacje w temacie dzięki~^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 22, 2019 Share Napisano Luty 22, 2019 W sumie, to ja bym miał dla Ciebie zlecenie... Za jakiś czas mam zamiar napisać zbiór opowiadać w formie dziennika przetrwania w uniwersum Equestria Girls oraz Stalkera... Zainteresowana? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 24, 2019 Share Napisano Luty 24, 2019 Cóż, jeśli masz jeszcze trochę wolnego miejsca, to z chęcią bym sprawił by moje 2 kochane klaczki ze Sztuki Spadania miały swoje digitalizację, myślę że jak coś możemy się ugadać w wiadomości prywatnej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Polecam autorkę Spoiler bo mi za to zapłacono Widać, ze ćwiczy, ale coś z tego będzie :3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 7 minut temu, Polineks napisał: Ukryj treść bo mi za to zapłacono 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 No dobra, robię to za darmo! Lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 Tak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Masz jeszcze otwarte? ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Kwiecień 8, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Spoiler Ma bardziej białą sierść... Zapomniałam zmienić :/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się