Marble Pie Napisano Maj 11, 2019 Share Napisano Maj 11, 2019 Hej, Chciałabym prosić o pomoc w ankiecie z 18 pytaniami otwartymi, będę bardzo wdzięczna za czas jaki poświęcicie na jej wypełnienie. (Choć ze względu na charakter pytań nie powinna zająć wiele czasu.) Odpowiedzi pomogą mi w pisaniu pracy o fandomie. Ankieta jest całkowicie anonimowa. ankietka Dziękuję 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiomek Napisano Maj 11, 2019 Share Napisano Maj 11, 2019 Fandom MLP:FiM Twoja odpowiedź została zapisana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 8 godzin temu, Marble Pie napisał: Hej, Chciałabym prosić o pomoc w ankiecie z 18 pytaniami otwartymi... Gdy przeczytałem to zdanie, to pomyślałem sobie: nie no... Kolejny leń przyłazi i mówi "hej, mam fajny pomysł. Zrealizujcie go za mnie". Na szczęście tak nie jest, i z przyjemnością odpowiedziałem na wszystkie pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 Również zapodałem swoją odpowiedź. Mam nadzieję że podzielisz się wnioskami z tej ankiety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morrslieb Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 (edytowany) Wtrąciłem swoje dwa grosze. Pamiętam jak wiele razy w przeszłości zadawałem sobie podobne pytania - zabawne jak z czasem zmieniły się moje poglądy. Mam nadzieję, że jakoś pomogłem! Edytowano Maj 12, 2019 przez Janfon1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 wypełniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 Wypełniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 Poszły odpowiedzi. Powodzenia w pisaniu pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 13, 2019 Share Napisano Maj 13, 2019 Posłane Cóż to będzie za praca jeśli wolno wiedzieć? Jakaś poważniejsza praca naukowa o fandomie? Przyznaj no się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 13, 2019 Share Napisano Maj 13, 2019 Wypełnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Maj 14, 2019 Autor Share Napisano Maj 14, 2019 (edytowany) Dziękuję. A praca, którą piszę to magisterka, heh. Edit: Ale jakby ktoś jeszcze chciał wypełnić ankietkę, to proszę śmiało. Edytowano Maj 15, 2019 przez Marble Pie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Maj 22, 2019 Share Napisano Maj 22, 2019 Mam nadzieję,że nie za późno ale wypełniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się